.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men kände att det behövdes ett inlägg för min lilla blogg.

Helgen har hittils varit sådär. Dansgala igår och där hade jag faktiskt inte alls så kul. Men idag ska jag dit igen och är egentligen inte så pepp på det heller! Men får väl hoppas det blir så bra som möjligt :)

Inatt åker jag hem, åå va sskönt det ska bli. Min kära mamma fyller år så ska hem och fira henne lite :)

nää , ska nog ta en lite powernap nu så jag inte håller på å somnar på dansen som jag nästan gjorde igår..


bra Linnea, bra!


dö hungrig och skulle värma mig lite mat, eftersom jag va så lat och inte orka laga nånting. Gick inte så bra att prata i telefon, bära ett glas vatten och en matlåda samtidigt......  kul.



-.-

onsdag.

Har haft salong hela dan idag och det har varit riktigt roligt! Hade en kund idag, en äldre gubbe som var jätte gullig, haha. Fick till och med dricks av han innan han skulle gå så de var ju positivt :D
Rullade även en permanent med molton brown spolar på Brita idag, ser ut som godis och jag vill äta på dom varje gång jag ser dom...



Efter det gick jag ner till gymmet med nichole. Gick lite bättre idag än igår då vi försökte oss på Zumba, hahah. Flodhäst är bara förnamnet om hur jag kände mig igår med alla de där stegen. Jag gjorde nog fel också eftersom jag inte känner nångting idag efter de? :p

Var tvungen att gå och köpa ett puder på stan också innan jag begav mig hem, slutade med att jag köpte en mascara också och införskaffade mig ett åhlens klubb kort :)




nu ska jag försöka ta tag i lite plugg, b.la skriva klart min "mini bok om färg" .


oj herregud.

Fick bilder idag  av Brita från Körfältsgrillen förra året... Ja vad ska man säga.. HERREGUD !!

80-tal var temat för kvällen för oss frisörtvåor... hahah. 

Förfest hos Brita med klassen innan vi drog vidare mot körfältsgrillen.  


give me the evil look, Nichole ;) haha.




ööh, ja .. va ska man säga ?? ;o 


ne, de får nog räcka med bilder nu....

Hjälp vad ljust hår jag hade. Ser ju nästan orange ut?? :o 

blogg fix.

Har fixat oxh trixat lite med bloggen nu, och Marcus har gjort en ( tillfällig? ) header åt mig också :)

Så, ut med språket nu! Vad tycker ni? Bättre eller sämre?






vet dock inte än vad jag tycker om bilden på mig. ser jag lite läskig ut lr? ;s haha

Stockholm.

Eftersom min svärmor fyller år i helgen ville hon bjuda ner mig och marcus, så igår bokade hon tågbiljetter till oss och vi åker redan idag :) Kul! snabba puckar ;p

Tåget går kl. 17.22, usch jag som hatar att åka tåg! Iofs har jag åkt det en gång, och det var sist vi var i stockholm. Mådde såååå dåligt, trodde ja skulle spy ner hela tåget. huvva, men hoppas att de ska gå bättre den här gången och att ja slippet sitta baklänges....

Eftersom jag och Nichole har börjat på vårta nyttiga liv ( till och med marcus hänger på ;) ),  vilket betyder NO MORE godis, dricka, skräpmat, chips, kakor ja, you name it, så köpte jag faktiskt lite frukt och en loka till tågresan. Duktiga vi är ;) Har ju klarat hela denna vecka hittils så de ska väl inte vara några problem ända fram till påsk?? ;)  wish me luck.....


Har ju faktiskt kommit igång mer med gymmet nu också, (iaf lite :p ) Igår körde jag och Nichole 30 min på benmördarmaskinen (crosstrainer? ) cirkelträning och lite annat, kommer leva länge på de ;) haha.  det är okej att skryta ibland , haha.. 
Nu kanske vissa tycker att de är ju ingenting, men jag är faktiskt stolt eftersom jag är ganska så otränad :p





Nej men nu ska jag packa klart och fixa lite här hemma. Ska ju också göra iordning mat tills gubben min kommer hem runt kvart över fyra så vi kan gå så fort som möjligt.




bra tajming.

Känns som att jag börjar bli sjuk, tror till och med att jag har feber. Men, eftersom vi har friluftsdag imorrn så är det typ ingen som tror på mig! kul. Pappa tror inte jag har "de- är- friluftsdag- imorrn -kan -du -sjukanmäla- mig -sjukan" ....   Men de är faktiskt sant. -.-


Nu har min älskling gjort te åt mig så ska ta och dricka de och kika på BB.

Gonatt!


jobbar å står i.

Å herregud vad slut jag är i mina ben just nu! helt död helt enkelt.

Serverade för första gången i mitt liv på folkets hus OSD igår, 860 pratglada tyskar/norskar/finskar/svenskar å allt va de var. Var tydligen nån skidskytte grej ? ..  Jaa, de gick ju faktiskt riktigt bra! Kunde till och med ta tre tallrikar ;) haha. Kändes ju dock efteråt på händerna, skakade sönder efterrätterna nästan när de skulle ut.  
Så efter 8 timmars arbete där fick vi lift hem i nån tysk/norsk buss ( ?) somnade som en stock och klev upp tidigt för att åka och jobba på Coop kl. 09.00.

Nu är jag hemma iaf och kan knappt gå. Så ikväll blir det myspys kväll med hjärtat :) börjar med "hemmagjord" kebab som är klar nu :D mums.





makeover.

Just de! Har ju inte visat hur mitt hår blev sen vi hade egenhårvård. skämms på mig..



en rätt så ful "Före bild", tagen i december.  haha.





Efter :) är faktiskt riktigt nöjd!  lite halvtaskiga bilder, men de får duga! ;)

Färgade typ tre steg mörkare, och la även i två foliepaket slingor på varje sida "inåt" mot ansiktet i lila, syns dock inte så väl och absolut inte på bilden :p  och så klippte jag ju lugg.

skoteråkning.

Hann faktiskt med liiite skoteråkning när jag var hemma. Underbart!






puss på det!

Gratis Bio.

Jag är ju medlem i Gratis Bio! För er som (konstigt nog) inte vet vad det är så samlar man poäng genom att vara aktiv , utnyttja erbjudanden osv. När man samlat ihop 10.000 poäng kan man beställa ett present kort på 50 kr (20.000 p - 100 :- ) som du kan använda nästan vart du vill! hur bra är inte de då? ;)


http://gratisbio.se/?RecruiterID=305863




Gå med
HÄR du också :D
Just nu får du 500 p om du går med redan nu!


Grattis på fettisdagen tjockis.

uppmuntrande kommentar jag fick av min syster igår då det var fettisdagen.

Jag har faktiskt inte ätit en enda semla iår! Men jag är inte heller så förtjust i dom  så de kvittar om jag har ätit någon eller inte. usch för mandelmassa. Istället blev det kams och kesfil på bygdegården och sen bio , Änglagård, i lilla Laxsjö :)

Klev upp tididgt imorse för att ta bussen in till stan, och nu sitter jag här helt själv i lägenheten.
 Måste "uträtta" lite ärenden på stan också men de känns ju förjävligt att ja måste gå själv :p tror ingen är så sugen på att åka ner till stan för att bara följa mig på banken t.ex? ;) hehe.

När marcus kommer hem ska iaf han och jag åka upp på lillänge, jag ska köpa nya träningsskor hade jag tänkt. Måste ha bra skor också när jag ska servera på fredag och gå en hel kväll. Och sen ska jag ju börja träna som tusan .... ;)   ? wish me luck.

Kanske man ska pallra sig upp iväg en sväng på stan då... ?

tävling.

Är med och tävlar om en jacka från Elvine hos Millah :D 





hur snygg va inte denna då? ;)


klipp klipp.

Har ju somsagt kommit hem till Laxsjö nu vilket innebär en massa klippningar! Klippt 5 stycken idag och det gick ju hur bra som helst!  Klippte alla på 2,5 timmar inklusive en kopp kaffe på de också så det gick rätt fort denna gång ;) haha.

Imorrn väntar det nog kanske två klippnigar till och även en till senare i veckan :) Saxen går varm när man kommer hem och de är ju jätte kul att folk frågar.

Ikväll har jag och mamma myst framför TVn (igen) , och det är ju så fruktansvärt mysigt att få komma hem. underbart <3

Dock så saknar jag ju mitt älskade hjärta, Marcus. Som är ända uppe i luleå och jobbar! Men han kommer hem på tisdag så jag hoppas jag klarar mig utan honom i några dagar till.


nu tänkte jag sova, natti!

hemma.

Hemma, mammas mat, myspys kväll och en jävla massa svull!

för nästa vecka börjar allvaret igen med Nichole. NO MORE onyttigt för oss!

BEACH 2011 here we come ;D

never good enough.

Skola, fika på stan med syrran, dansträning och Big Brother. Ja så såg väl min dag ut idag.

Kan typ inte beskriva hur jäkla skönt det ska bli med lov imorrn! Bara en dag kvar nu. Jag är så grymt less på typ allt nu så de ska bli underbaaart att få åka hem till mitt underbara Laxsjö ett tag.
Får se hur länge jag blir där, får jag jobb så kommer jag ta det istället..
Ska iaf jobba nästa fredag under en middag på folkets hus :)

Får ju också åka bil hem imorrn, slippa ta bussen är nog de bästa! Hatar att åka buss hem, tar sån tid och är sånt jäkla liv ibland.



sova ska jag nog göra nu, hatar att va morgontrött.. Natti!


15 månader.


 

Hela 15 månader, gud vad tiden går fort! Älskar dig hjärtat <3

omg, i did it!

Kan nog inte hitta en stoltare tjej än mig idag ;) JAG klev upp 06.00 imorse, gick till gymmet och gymmade 50 min innan skolan börja!! Nästan så jag inte kan förstå de själv ;o Jag känner mig faktiskt lite duktig iaf ;) Ska försöka fortsätta med detta eftersom jag ha vare sjukt pigg idag! Och så slipper jag ju gymma efter skolan ist för då har jag ju redan det gjort :D smart va? ;) haha .

Annars idag har vi haft salong. Jag och Julia hade en färgkund på em och det gick ju jätte bra :)

Och sen kan jag ju tillägga att de kommer bli sjukt jävla skönt med sportlov om två dagar!!!  åh, vad det är efterlängtat nu.

Nu ska jag kika på några fler avsnitt av No ordinary family ;) och äta en... avokado kanske?  Jag som ska försöka va nyttig.... Hur tror ni jag lyckas med det då? :s



men lunga me

Dagen började inte alls bra då jag försov mig och missade första bussen till skolan. Tänkte jag skulle hinna ta en buss som går 10 min senare än den, halv nio (då jag börjar) så blir jag ju bara liite sen. Så jag går ut 25, och väntar men de kommer ingen buss? Vilket gjorde mitt braiga morgonhumör ännu bättre så jag blev lite mer sen än vad jag väntade mig men gjorde inte så mycket eftersom vi bara skulle se på film :) Blev genast på mycket bättre humör då min Svenskalärare bakat kladdkaka till oss :') hihi!

Och vad händer annars då i mitt så händelsrika liv?? haha. Jag har faktiskt varit duktig och pluggat massa, läst halva svenskaboken som oturligt nog ska vara klar till imorrn . Meeen jag får väl läsa lite imorrn då. Boken är över 100 år gammal, LOVE IT. Verkligen kul att läsa den.... -.-

Provade även min bikini som jag köpte förra sommarn men som jag inte ha använt än ( :o Jag har fan inte badat sen sommaren ... 200..9?? ) Jag kunde ha den, meeen behöver defenitivt gå på gymmet några gånger innan jag vågar ta på mig den in public, haha...
Så därför bestämde jag mig för att kliva upp mega tidigt imorrn och gymma innan jag börjar skolan halv nio imorrn. Tror ni jag lyckas... ? ;) Jag är ju inte direkt morgonpigg av mig.. Men de återstår att se.. ;) hihu.

Men nu! Big Brother , hörs ;D 


RSS 2.0