egen hårvård.

Igår hade vi egen hårvård, och ja blev jätte nöjd med mitt resultat! Klippte mig oxå, ja som vill spara ut va tvungen att klippa av hur mycket som helst. men de behövdes, haha :(
Men nu är ja mörkhårig iaf, och de känns fantastiskt ;) haha




snygg pose, jag vet. haha
men syns ju iaf hur färgen ser ut :)

Sitter och har engelska nu, ska ha nån redovisning snart. jag skulle väl kanske kunna öva lite mer...

Jobb ikväll, inventering på coop! 17.00-23.00, puh! tur ja är ledig på fredag då ;)

 


måndag.

Helgen i ludvika gick riktigt bra! Fixade håret på syrran, gjorde små lockar i hela med en locktång och fan va lång tid de tog! haha. men de blev nå bra. Dom hamnade på en andraplats så de va ju riktigt kul :D

Blev dom själv dförjävla danssugen, ska nog inte åka på en tävling utan å tävla själv. :p

Idag efter många om och men tog jag mig faktiskt till gymmet där nichole också va, känner mig riktigt stolt nu efter ett hårt träningspass ;)

Marcus ha precis kommit hem nu också su blir de mat å sen ikväll IDOL såklart :D Alice är min favorit blan tjejerna iaf ! vilken är eran favorit hittils? :)


haha, anders bagge är ju en självklart en  favorit ;p ^^

ska nog gå å hjälpa marcus med maten nu ....... :)

ludvika.

Åkte hem till Laxsjö igår istället för att åka på nu imorse till strömsund. Självklart ringer Coop precis när ja kom hem och frågar om ja kan jobba, typiskt! Menmen, de va skönt att få komma hem oxå :)

Sitter i strömsund nu på mammas jobb, de är sååå kul.... Men hon slutar snart och då ska jag åka på en salong och fråga om APU-plats, bara att hålla tummarna nu. Blir nog en sväng in på dollar efter de och sen bär det iväg till Ludvika! Ska sitta och titta, hejja och fixa håret på syrran istället för att själv va nervös och fixa mig själv inför tävlingen. Men de ska bli kul ändå :D men förjävla danssugen kommer jag ju bli ;p

I onsdags hade vi färgmodeller på skolan, vilket var jätte kul och gick jätte bra! Jobbade med Brita och båda våra modeller blev nöjda, så då är vi också nöjd :)

just de, ringde till vart ja beställde telefonen och såklart måste ja lämna in den!!! :@ mitt tangentbord är helt fel, knapparna är inte vart dom ska. jävla skit, jag ska sluta köpa telefoner. -.-


skattjakt.

idag hade vi skattjakt på skolan, riktigt kul faktisk! hihi, hoppas på vinst nu då och en fet tårta ;)


snodde bilden av http://rebeccablarsson.blogg.se/ ;)

Gick på stan sen och försökte hitta en APU-plats, 7 nej fick jag av 7 salonger. Är jätte svårt att hitta platser! Men har en på G så får hoppas på att de löser sig.
Sedan gick jag och Brita på Tacobar och åt, fan va gott de är! :D hihihi.


När vi satt där kom jag ju på att ja hade tvättid idag, så då blev de fort hem och sortera två tvättkorgar med tvätt. Hade sorterat allt och tog med mig tvättmedlet ner i tvättstugan och insåg att vi hade bokat tiden igår.... fel IGEN. usch va less ja blir! haha. Blir att tvätta hela dan imorrn, för jag har inga kläder kvar. :p

Imorrn ska vi ha med färgmodeller på skolan, fixade en typ nyss så var verkligen i sista sekund! Men de kommer  bli skoj :)

Till helgen åker jag på tävling i ludvika, dock ska jag inte tävla. Vilket kommer kännas förjävligt! Ska istället följa med och hejja på syrran ;)  :D

nu ska jag krypa ner breve älsklingen å sova :)
Gonatt!

födelsedagsfest.

kul kväll :D









ferreee.

älskar verkligen idol! hihi, så bra ju.
Kvällen spenderade ned Sophie och Victoria :) riktigt mysigt.

Pratade massa om spöken, så jag lär ju inte kunna sova inatt, hehe ;) bara för de så ville inte marcus komma hem å sova med mig inatt :( haha, hoppas ja inte blir uppäten lr nåt, med de lär nog märkas.. blir de ingen uppdatering har nog spökerna tagit mig .. ;)

Imorrn kliver jag upp och åker på Ica maxi med älskling och handlar upp kylskåpet. och på kvällen ska jag på födelsedagsfest hos Josefin som fyllde 17 år i onsdags, stort grattis till henne :)
Så det kommer nog bli jätte kul!


Ska försöka sova nu och leka lite med min nya telefon ;)
Gonatt!


mera shopping!

Idag gick ja upp på stan å mötte upp Sophie och Victoria för en fika, mums!

Blev ju också lite shopping ;)


ville testa en ny foundation, så det fick bli denna och även ett puder.


skjorta från gina tricot, 199 :-


kort jacka från Rut m.fl, 199:- :) AS SNYGG! :D

fick också min telefon idag , wihoo :D

Snart kommer Sophie och Victoria hit, ska se idol och så . myspys :)



torsdag.

vilket betyder helg för mig! ;) sköönt.

Igår blev det inte fika på stan med sophie, hade ju helt glömt bort att jag och tjejorna skulle laga middag hos erika, se idol å mysa på. riktig myskväll :)

Så imorrn blir de fika på stan med sophie, även Victoria hänger på tror jag, hon ska följa med å shoppa lite, är i stort behov av nya kläder nu!
Köpte iaf ett par jeans idag efter skolan:)




Träffade också Rebecka idag, trevligt! Längesen sist iaf. måste vi göra om :)







veckans planer.

Idag har jag städat som en tok! tog nästan 3 timmar, va fan höll jag på med? Men nu är de klart iaf, å de känns underbart!

Veckan ser iaf ut såhär tror jag :
Imorrn: skola, gymmet och sen ska jag nog bara mysa med hjärtat såklart ;)
Onsdag: frisörteknik hela dan, gymmet? och sen en fika på stan med Sophie, trevligt! :)
Torsdag: seg dag på skolan, engelska och matte.. Sen en fika på stan med Rebecka , längesen!



haha! 

Till helgen har jag iaf inte planerat nåt än, hoppas faktiskt på jobb eftersom min lön som ja fick idag va mycke mindre än ja trodde.. hehe . 

Beställde iaf en ny telefon igår, även ett minnes kort på 8GB och allt gick bara på 2700 nånting! Riktigt bra priser från där ja beställde :)
 

bara att hoppas på att telefonen är bra och funkar som den ska, ist för min vanliga otur med mobiltelefoner. undra om ja ha fått skicka in mina tre telefoner ungeför 10 gånger på två år nånting?!  (fått ny eftersom den första inte funka, sen ännu en ny eftersom den andra inte heller funka) 
Ska inte handla nå mer på elgiganten iaf.



funderar på att lägga mig redan nu. 
går nog bättre om ja lägger bort datan... ;) 

Godnatt :)
 

tillbaka i stan.

Haft en underbar helg hemma i laxsjö! Ännu bättre blev det när jag for i torsdagskväll och hjärtat ringde å sa att han skulle komma oxå, hihi :)

Igår blev det tre klippningar och i torsdags blev det två (egentligen 1 etfersom pappas hår är de bara å köra med rakapparat några gånger så äre klart ;) )

Jullan kom hem i lördags oxå bara sådär spontant med linus, så då blev det middag och senare rappakalja som även arvid var med på. Kul å jätte mysigt, hihi :)

Ledig idag så har nyss vare uppe å köpt lite mat och lagat lunch, helt själv, :O !!

btw så hämtade jag data sladden till kameran så här kommer lite bilder sen i somras :)
Bättre sent än aldrig...


'mingel' innan galan i malung.






yran .



orkar inte ladda upp fler, började lagga också ..

ska försöka städa ihop lite i lägenheten ( känns som jag skriver det jämt, men de flesta gångerna har aldrig blivit av ... :p )


.

fan vad arg jag blir. åh.

Nu ska jag krypa ner hos hjärtat å mysa, imorrn åker vi till ström på dollar :)


.

fan vad arg jag blir. åh.

Nu ska jag krypa ner hos hjärtat å mysa, imorrn åker vi till ström på dollar :)


hemma :')

äntligen hemma!


Mamma hämtade mig i Föllinge igår, då gick vi på pizzerian ( :$ ) och åt, så de fick bli ett undantag för mitt nyttiga påbörjade liv!

Idag tog jag mig en sovmorgon och gick sedan upp å käka frukost, nu har ja precis gjort efterätt som mamma ville ha ( ännu ett undantag.... :$ ) :)




Marcus kommer också hit idag, gullungen min ville komma hit ändå hihih :) så nu slipper jag va utan han i flera dagar :) :)



hemfärd.

ååh! Imorrn åker jag hem :') äntligen. Och till och med pappa är hemma en helg så de ska bli så skönt att få åka hem.

Rullade permanent hela förmiddagen idag, och de är verkligen inte kul! Rullat ett helt huvud, fått min bedömning å då får man höra : Bra! :) ta ur de och rulla igen!
dööö.....

På eftermiddagen fick vi ta våran damdocka och klippa en valfri frisyr, de var faktiskt riktigt kul ! dock slutade det med två jack i fingarna och en jävla massa blod... haha.
Gick ner på gymmet en snabbis efter skolan med Nichole och Sara och drog sedan upp till syrran för två klippningar till, en väldigt långhårig emanuel ville också bli klippt. gick super!

Satt sedan å prata gamla minnen, haha å massa annat och blev också såklart idol.

Nu måste jag nog ta å börja packa inör imorrn.. och lägga mig och sova så fort som möjligt. Imorrn väntar Matte och Engelska B.. jippi..


Bröderna Karlsson

gick och såg den filmen igår med hjärtat, haha riktigt bra var den! Så den tycker jag verkligen är värd å se :D hehe.




Har svenska nu och ska jobba med dialekter, jobbar med Nichole men hon va tvungen å gå å fixa sin data så då har ju inte jag nånting å göra.... ;) hehehe..
Efter skolan blir det en sväng på gymmet, och sen hem å ladda inför Idol, som börjar idag . (:

Måste kanske börja lite smått ändå...


ledig.

faktiskt riktigt skönt att vara ledig måndagar ;)

Har precis duschat , ska nog ta å städa ihop litte här i lägenheten å sen kanske ja går till gymmet en sväng , får se . annars går ja dit senare ikv :)

Marcus var nog världens gulligaste igår, kom hem med en jätte fin ros till mig :')

Hoppas veckan går fort och att jag får åka hem, längar faltiskt lite hem nu! Har även tre klippningar som väntar hemma :) Men mest av allt vill ja komma hem , äta mammas mat och bara ta det lugnt. tror jag har jobbat alla helger sen 3 Juli, förutom förra då jag spenderade helgen i Stockholm :)
 har inte varit hemma heller sen 23 Juli, alldeles för länge.  

Ne, disken väntar.... -.-





myspys.

blev en victoria-och-linnea-dag igår, riktigt mysigt! Gock först runt på stan, fikade och pratade om mycket :)
For sedan hem till henne och åt middag, men bestämde oss sen för att åka hem till mig och ha myskväll med chips, dip och sex and the city :) myspys.

Klev upp tidigt idag å for å jobba, gick ju suveränt bra. Jobb imorrn också, tur jag är ledig måndagar så ja kan få sova medans alla andra går skola.. ;) hehehe.

När ja kom hem idag gjorde vi mat, fläskfilé, potatisskivor , beasås och jag hade även köpt vitlöksbaguett , mums !
Marcus har gått till dennis och jag sitter här helt själv nu. fan va kul.

Glöm inte gå med i Gratisbio, gå med HÄR! :)




jag älskar min underbara pojkvän .
9 månader igår, du är mitt allt <3

långhelg.

kädes faktiskt ganska skönt att få sova lääänge idag ;)

Ska upp å göra mig iordning och sen upp på stan och träffa Victoria :D




haha, gu va gammal på ful :p

1 september.

måste verkligen varit jätte trött i morse .. kollade på telefonen och såg att det var den första, men ja trodde att de var april. Tänkte skicka grattis till min kusin som fyller år och funderade även på tusen aprilskämt som jag kunde dra ända tills min lärare sa att de va 1 september, haha!

Har vatit i salongen hela dan idag och klippt, schamponerat fönat volym och greja på :) När vi sluta åkte jag å träffa mamma, pappa å syrran , åkte på max å käka.... förmodligen den sista hamburgaren på länge! Tänkte börja efter helgen med alla onyttigheter, lr jag och marcus ska ;p , ända fram till jullovet ;o  får väl se om vi klarar det...



For upp till lillänge och kollade på en telefon, den fanns inte inne då så lär nog köpa en till helgen. Köpte även bomullstussar, aceton, diskmedel och fryspåsar. KUL.

Gymmade även lite ikväll, var faktiskt riktigt skönt!

nu blir det sova och upp tidigt för å prata engelske och förstå mig på alla bokstäver i matte b kursen, oh god help me...

Gonatt!


RSS 2.0