duktig jag .

Pappa fråga mig i morse om ja kunde städa hans bil, å kllart jag gör de , caaaash! :D i really need it.
Så får väl hoppas han blev nöjd. Har fixat mig lite nu, ska snart äta och sen åka på byn å fika tror jag :)
Blev inte så att jag åker till Victoria, hon är fortfarande sjuk. Så hon får väl krya på sig!

nu äre maaat, grillat tror jag :D  




                                                                                     some say love.  

Puss / L

boring .

jag har så grymt tråkigt nu. Victoria, BLI FRISK!
Lugn kväll framför TVn , dock själv vilket är ganska tråkigt..


Lägger upp en (dålig) bild på min nya jacka :)
fortfarande lika förvånad att den är röd, men kan ju va roligt med lite färg nångång oxå!
 


messa lr ring, fråga anything!


Hare bra ! Puss / L




övningskör, HÅLL ER INNE!

Idag har jag varit ute å kört bil för andra gången. Gick faktiskt riktigt bra må jag säga :D  "KÖR IT TA VÄIN!" , "BROMSA" och "TRYCK NE KOPPLINGEN" var några kommentarer jag fick av pappa. Haha, nej men det gick faktiskt oväntat bra med tanke på att det var andra gången :) Kul var det iaf!

Efter jag kom hem skulle jag klippa pappa, lr ja. Han har ju int så mycket hår så jag använde bara maskinen, det var ju kanske inte så svårt :) Vill nästan tillbaka till skolan nu å klippa, är ju så roligt.

Jag tycker själv det är roligt att kolla på bilder, så jag ska fösöka lägga upp lite fler bilder då och då..


Puss / L


torsdag

Idag är det Torsdag, bara några få dagar kvar på lovet nu och jag har typ inte gjort nånting.. Just nu hoppas jag att Victoria kan bli frisk, för isf kanske jag åker upp till henne. Filmfestival i Valsjöbyn vore kul att gå på :) men får väl se hur det blir med de.

Var till tandläkaren i tisdags oxå, och JAG HATAR TANDLÄKAREN! Jag fick borra -.- Såå kul när hon kommer me dom där äckelhandskarna å kör upp i mun på mej, sen dom där j*vla korten hon trycker upp i käften; ajj!
Aja, tur man inte är där så ofta..





ge mig
13-14-15 november- Åre med daaansfolk :D
28 november- KM! :))
4-5 december - Jannez med Victoria,  STOCKHOLM/ÖREBRO :D !
       
                   wiho :D

        
                                                                                                                  Puss /L            

hon har gjort de ....

... hon har köpt en röd jacka! ojoj. kan nästan inte tro att det är mej man pratar om, men de är faktiskt sant; Jag har köpt en röd jacka! och Jag är nöjd (:
Mindre nöjd är jag över mitt konto just nu, jag är verkligen i stort behov av ett jobb just nu.. Särskilt då jag och Victoria ska följa med Jannez till Stockholm och Örebro då vi ska shoppa gärnet när vi är i Stockhom, wiho :D Sthlm here we come liksom ;) ska bli grymt kul, vi trodde även vi kunde gå på grönan. Men smart som vi är tänkte vi inte kanske på att de är stängt i december... (y)

Blev inget skoj med Tim, Robin, Victoria x2 och Rebecka, men det ska vi ta igen snart tkr jag.





Sov gott, Farmor <3 


                 


                                                                                                                                  /L

dbk

Idag väckte mamma mig typ vid elva. Jag gick upp , åt frukost och sen gick jag å la mej igen å blev väckt igen kl fyra. Snacka om trött.

Hade myskväll hemma igår med chips och dansbandskampen. Von hoffstenz kunde jag inte annat än skratta åt x)  Tänkte på att det var ett heelt år sedan Jannez var med! då vi gjorde skyltar, åkte 13 st i jannezbussen ner å hade mysigt, kollade på när dom "soundchecka", satt på hotellet innan och fixade oss som bara den, och när vi gick in till lokalen å satt oss för att vänta på att de skulle börja. Underbart kul vi hade. Saknar det som tusan! Vad tiden går fort, redan ett helt år sedan. Och tur som vi hade fick vi uppleva de två gånger eftersom de blev utvald som tittarnas joker :)  jannez är bäst, hihi :)<3


Jag, Victoria, Caroline (: <3



är även frisk nu, lr feberfri iaf, skönt som tusan! 
 
puss / L

sjuk .

kul att jag har över 40 graders feber, ett huve som snart sprängs och hosta. Kul, jävligt kul -.-
Också kul att jag missar skolkort och klassfesten imorrn! inte!  ogilla som fan ..

Åkte hem till Laxsjö igår, skönt att vara hemma å va sjuk istället för å sitta själv i stan .

Ganska sjukt oxå att typ alla som var till ludvika är sjuka nu, snacka om att smitta! haha.

Lov nästa vecka, gilla! 

ne, ska se nån film kanske ..  lr sova lite till ... 

Puss / L

less linnea.

Nu är jag riktigt less, vet itne varför men jag orkar ingenting. Har prov imorrn och jag har knappt tränat någonting, sen känner jag mej skuk oxå . Ont i huvudet och feber känns det som. Så det blir nog ingen skola för mig imorrn tror jag , ska se hur jag känner mig imorrn. Funderar på att åka hem,  hem, till mitt underbara Laxsjö imorrn. Nu vill jag hem, jag är less så less.

Jag känner typ inte igen mej själv längre. Vart har den glada, positiva Linnea tagit vägen? Så som jag var förut, en av dom i klassen som pratade lite mer än de andra och skrattade typ jämt? Men nu är jag less, trött och vill bara hem och ha lov. Kanske därför, men nu orkar jag typ ingenting. 
Brukar inte skriva sånt här , men kände bara för att skriva av mej lite.
Och jag saknar Victoria! jag vill ha nån att skratta med nu så tårarna rinner bara för våran humor är bättre än alla andras! ;) <3


På fredag blir det klassfest, ska bli skoj hoppas jag :) Sen blir det nog att åka hem å ta de lugnt. Får nog besök av Tim och Robin på lovet, de ser jag fram emot!

Idag på skolan fick jag tillbaka matteprovet, det kunde ju ha gått bättre. Lite besviken på mig själv. Hade även datorkunskapsprov gick faktiskt bra med tanke på att jag inte övat nånting. Så får väl hoppas på att det blir ett bättre resultat på de än på matteprovet.

Å igår hade jag rekord på besökare på min blogg, hela 33 st! haha  snart får typ Kissie å dom passa sig, ;D  nejdå.

Vill även ha något att skriva om förutom min tråkiga vardag, förslag? :)

Puss /  L

trötter.

är trött som tusan, inte blivit så mkt sömn den här helgen. Vaknade halv åtta imorse, ojoj bråttom då bussen går 08.07 .  fattar typ inte hur jag hann haha.

Skolan idag var seg, var inte på humör idag vet inte varför men allmänt trött kanske? Kollade på en film på svenskan och sen blev det badmintin å bodypump på idrotten.

Ikväll har jag då inte gjort nånting, bara suttit å vare less. Har försökt plugga men har absolut ingen ork alls till å plugga. Har datorkunskaps prov imorrn och prov om huden på onsdag. Så får väl se hur det går, tror inte att de kmr gå så bra imorrn men jag orkar verkligen inte.

Duskuterar nu med en som går frisör 09 på jb i lkpg tror jag, å vi har typ as olika kurser å så. Konstigt tkr jag, vi borde ju ha samma? wierdoo.. aja. Dom har praktik, inte vi. Dom har naturkunskap , inte vi.

Känns som jag håller på å bli sjuk oxå, ååh. Har ont i huvet å så känns det som jag har feber. Obra, får hoppas de bara är för att jag är så trött, brukar kunna bli så då..

/L


ludvika ,

ja då har man kommit hem från Ludvika,mkt rolig helg må jag säga! :)  Tävlingen var grymt skoj, dock fick vi kanske inte så bra placering men vi hade roligt iaf (:

Vi bodde i ett rum bredvid polishuset, jag kände mej trygg. haha.
Jag å Arvid snodde Hannas extremt stora madrass , skööön var den. Fick även lyssa till arvids ljuvliga stämma till micheal jacksson låtar innan alla somna. + vägen ner och vägen upp. Får mej alltid att le om ja är på dåligt humör..
Fick även träffa roligt folk, me like.  (:

Nu blire sängen, kmr va ganska död imorrn känns de som. Somnar nog på svenskan då vi ska se film i tre timmar, ah segt.

Gonatt! Puss / L


klant

Ikväll har jag tvättat (är stolt att jag tvättat alldeles själv btw haha)  å när jag har 1 minut kvar av tvätt tiden kommer jag på att jag glömt tvätta de jag egentligen skulle tvätta, den låg kvar så fint inne på toan. haha braa Linnea (y) inte för att jag är så förvånad x( det var Johans skjorta som han ska ha på tävlingen på söndag, men han överlever nog ändå.

Annars ikväll har jag bara nördat framför data/TV istället för att packa, så de blir väl efter Idol då som börjar snart :)

Tävling på söndag å jag är taggad som faaaan :D



bild på mig å min nya piercing, syns int så bra men ändå :)

                                          Puss / L
 

less jag blir.

engelska.

KUL att ja precis skrev et långt inlägg å ALLT försvann för att internet sluta funka när ja skulle publicera, KUL! -.-

Jag hatar verkligen fredagrana på skolan, engelska är enda lektionen vi har , 3 timmar. Å jag hatar de! Usch va tråkigt de är. Sitter å skriver nu de jag höll på med förra veckan också ; Läst en berättelse och nu ska jag skriva en sammanfattning, om språket, karaktärerna, jämnföra etc.. Å jag som har så otrooligt mkt fantasi, inte. Men ja ska väl få till de på nå sätt.. snart..

Efter skolan ska jag skynda mej ner på stan å möta Victoria, hon ska följa mej å köpa lite grejer innan hon åker med bussen hem kl 13.00. Själv stannar jag i stan, ska tvätta å packa när jag kommer till lägenheten.  Åker till ludvika imorrn bitti på tävling, fast jag tävlar på söndagen. Ska sova i ett klassrum, hm… kul.

Kan ju även nämna att jag har gratis sms så om vill vara lite social kan man ju skicka iväg ett sms till mej. Speciellt imorrn då jag ska åka bil typ hur länge som helst ;)

Puss / L


Torsdag...

.. vilket betyder heldag i salongen! Fast först var det några examinatorer som pratade lite om gesällbrevet å så. Sen gick vi upp på salongen å klippte lite och sen gjorde Brita inpackning på mig :) Dagarna går så fort när vi är på salongen, riktigt roligt är det! :)

Efter skolan gick jag ner å mötte pappa å julia, å då gick bi å fika , mums! :)
Sen gick ci lite på stan , försökte hjälpa pappa å hitta en ny keps. Men de gick inte så bra. Sen mötte vi Peo, Caroline, Emanuel å Victoria å gick på Eastern Palace å åt, ååå de är så gott! :D  jag har världens bästa pappa (:


Nu sitter jag helt själv i lägenheten, är faktiskt skönt det oxå. Fick nå ryck för ett tag sen å städa hela lägenheten, stolt! :)


å jag är nöjd,nöjdare, nöjdast med min piercing! :D

Puss  /L

Jag har blivit utmanad!

Jag blev utmanad av rebeccablarsson.blogg.se

Regler:

Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg,
Utmana 5 personer och berätta det för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!


1. Vad heter du: Linnea
2. Ett ord på fyra bokstäver: Leva
3. Flicknamn: Lina
4. Pojknamn: Lars
5. Yrke: Lärare
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Långkalsonger
8. Mat: Lax
9. Sak i badrummet: Lotion
10. Plats/stad: London
11. En orsak att vara sen: Läkarbesök
12. Något man skriker: lägg av!
13. Film: Legally Blonde
14. Något man dricker: Likör
15. Band: Lifehouse
16. Djur: Lam
17. Gatunamn: Långgatan
18. Bil: limousine ?
19. Sång: Let me be myself 


Jag utmanar; Andreas, Anja, Victoria, Victoria, Petra. '


Tråkigt, haha :)


pierciiing (:

Ja då har man tagit hål i näsan då , jag är nöjd ! :D Tur Brita å Victoria följde mig å häll mig i handen, haha nejdå, d gick jätte bra :) och ja vet att Andreas är jätte aviis på mej ;) moaha.




Skolan gick jätte bra, fick tillbaka vårat prov om hårets uppbyggnad idag, är nöjd över resultatet. Visserligen sur för en massa slarvfel men aja. Får hopas d går bättre nästa vecka då vi har prov om huden.
Hantevrksorienteringen va faktiskt kul idag, haha. Vi planerar ett bröllop så vi ska typ fixa allt sånt. D kan bli spännade å se hur de blir .

Ikväll blir det dans på Furan, ska snart gå å göra mig iordning. Får även träffa min pappa lite, Inte så ofta nu för tiden. Visserligen står han på scen hela kvällen men ändå. Imorrn blir det nog middag med han å grufvelgårds ;D

Ne, ska gå å titta mig lite i spegeln å bli ännu mer nöjd med min piercing nu !

                                                              Puss  /L

.

Dagen började med att jag flrsöv mej en timme, så snabbt upp å fixa sig å springa ut till bussen. Jag hann!
Sen blev det lite repetition på matten å sedan prov, de gick väl hyfsat bra iaf hoppas jag. Sista talen på andra delen kunde ju ba ta sig i röven för dom kunde jag inte alls, orkade inte tänka heller.

Vi fick sluta efer lunch då, skönt tänkte jag men istället fick jag sitte med Linda och Brita i salongen på skolan å titta när dom klippte å färga sig. 12.15 till 16.00. de va rätt segt kan jag ju säga.

Sedan gick vi på stan å jag beställde tid till piercing :D så imorrn har jag nog ett till hål i näsan :):) wihoo .
Träffade även Victoria på stan, så då for vi hem till mig å baka "kladdiga chokladmuffins", mjöl i näästan hela köket haha. men dom blev supergoda faktiskt, vi är ju bara för braa ;)  Så vi fikade lite av dom å sedan stack jag på träning, vilket kanske inte va så smart för jag höll nästan på att spy upp dom, hehe nä men nästan. Men goda va dom iaf ;)

Nu blir de tv å sen sängen!


Andreas är tuffast!

Puss/L

sundbom

Andreas Sundbom är bäst!
( Nån som har synpunkter på texten? ;) )


sundbom

Andreas Sundbom är bäst!
( Nån som har synpunkter på texten? ;) )


:D

jag är glaaaaad ! ((: (y) tihi






/L


svenska!

Sitter på skolan nu å har svenska. Brita har inte kommit än så jag å Linda sitter å bloggar ist. haha nej, men vi har gjort lite iaf (: Jag har faktiskt skrivit "Greklands Teater" på ett papper, oh ja känne rmej duktig! ;)

 Igår kom jag in till stan igen efter en skön helg hemma. Har typ sovit hela helgen. Har även gjort två power piont presentationer och en idrotts uppgift. (y)

Jag längtar som en tok till helgen! :D Lite segt att åka bil men när man väl är framme så, wihoo :D


Linda sitter å tjatar på att vi ska skriva att hon är bäst på alla bloggar, men ja vill ju liksom inte ha en massa falska saker så de blir nog inge me de ;)

Nu är rast ! :)/L

,


:/


Idag har jag vare duktig å gjort 1 och ½ Power point presentation, måste göra klart den andra imorrn. Usch va tråk. Ska även göra ett träningsprogram och börja plugga litte på matten som skulle finnas på fronter.
Nån i min klass som har det på fronter?!

Imorrn kväll åker jag buss in till staden igen, ska bli skönt det oxå. Är pepp inför träningarna nu innan ludvika! :D

tagga som tusan till helgen , Ludvika here we come liksom!


Nu ska ja sova som fan, är trött, tröttare tröttast nu. Gonatt ! Puss/L


Linnea utan plupp ovanför e !

Linnéa . bara så alla vet de nu, haha x) vet att det står fel på min header, men orka.  


Sitter nu hemma i Laxjsö, har kollat på idol ikv å bara tage de lugnt. Gjorde även mat innan mamma kom hem ;o stolt! :D
Bussresen hem gick bra, mkt å prata om nu när man int träffar Victoria varje dag , mkt att ta igen  ;) Alltid kul att komma på gamla skolan i Föllinge å träffa folket där! 
Känns så skönt å säga "gamla skolan", äre nåt jag inte saknar så äre den skolan! usch va ja tkr synd om dom som måste gå där nåt år till.
Men ja saknar min klass gamla klass som tusan! 
bästaste !
(:

Ska faktiskt gå å lägga mej nu, är sååå sjukt jävla trött. Fan va ja ska ha sovmorgon imorrn!  

Gonatt folket
Puss/L


laxsjö in my heart.

Sitter just nu å har engelska. Jag är grymt opepp på att skriva en sammanfattning, beskriva karaktärerna, språket, skriva en dialog, hitta 10 ord, beskriva va titeln står för och jämnföra med en annan berättelse om en berättelse jag precis läst. "Lamb to the Slaughter" heter den. blää på de. -.-
aja, bara å börja..

Snart lunch, å sen bär det av hemmåt :) Bussen går kl 13.00 och är hemma vid halv fyra, skönt.
Får sällskap på bussen av världens bästa Victoria, (:

Igår fixade en kompis åt julia internet hos oss, lr han fixade så det är trådlåst typ lr va man säger. Så nu kan ja sitta vart som helst, haha (y)

Städade även mitt rum igår, det behövdes kan jag ju säga.. annars så gjorde jag typ ingenting, tog de lugnt :)

Och jag är glaaad, Nichole har kanske fixat ett jobb till mej, JAAA! :D wiho, bara hoppas de går nu :))

Nu ska ja fortsätta skriva sammanfattningen... -.-  

puss/L

middag (:

Dagen började obra. Jag ställer 5 alarm på telefonen på morgonen med 2 lr 3 minuters mellanrum, och snoozar varje gång med nio minuters mellanrum.  Jag ställde klockan på 06.00, 07.02 vaknade jag första gången av alarmet. Snacka om att sova gott !
Så då blev det lite bråttomt.

Hade prov idag, det gick faktiskt oväntat bra! Svarade på alla frågor förutom 1, så det känns väldigt bra.
Sen hade vi genomgång om huden. Efter lunchen hade vi våran redovisning och nu ska vi börja planera ett bröllop :)

Efter skolan gick jag å Brita på stan en sväng, åh vad jag vill ta hål i näsan!
Jag köpte en roughe och sedan for vi en sväng på sjukhuset å hälsa på.

Middagen hos Linda var jätte god! duktig Linda. (:  Vi kollade även lite på Twilight, men sedan tvingade Brita mig att vi skulle gå ut ;)

nu är jag hemma, skulle försöka lägga mig tidigt för en gångs skull men klockan är nu snart elva och jag sitter fortfarande uppe..

jaja, ska väl gå å göra mig iordning inför sängen. Gonatt Puss / L

messa lr ring, fråga anything! (y)

plugg ..

oj herregud vad allt kom på en gång nu.  Idag efter skolan har jag spenderat tiden framför min dator och läst igenom typ 10000 sidor om hårets uppbyggnad, gjort frågor och besvarat dom och läst igenom dom om och om igen. Har prov imorrn och de måste jag verkligen kunna. Har försökt att få det mesta att fastna, men en del saker är bara helt omöjlig att komma ihåg. Men får väl hoppas på det bästa, känns som jag kan liite iaf. Men nu orkar jag helt enklet inte plugga mer, men spelar ingen roll heller för nu kan jag inte ta in mer.

Har även en redovisning på hantverksorienteringen. Jag, Erika och Sara ska ha redovisning om bagare/konditor. Det går nog bra, (: 
På måndag har vi en svenska redovisning, minns inte om vad. Illa.
Tisdag ska en datainlämningsuppgift vara klar och matteprov. HJÄLP! Matte är verkligen inte min starka sida.
Wish me luck..

Imorgon blir det middag hos Linda, mysigt :)  
Tro det eller ej, men nu erkänner jag .. mina brudar är bara för bäst! ;o haha (: <3


Nu ska jag gå å göra mig en kopp te å sätta mig framför TVn och ta de lugnt å inte tänka nånting på provet vi har imorrn. 

Kul att jag missade The Mentalist oxå ..

Tagga ludvika nästa helg och åre helg 14 nov :D

Pussss /L

(:  
<3




antikens grekland, blabla.

Sitter på skolan nu och har svenska, de är ju såå roligt. inte.
Jag, Linda och Brita jobbar i grupp och ska göra en plansch om Greklands teater, lr nå sånt. Otroligt segt, men ska väl göras så är väl bäst att jag börjar jobba nu.

Ikväll ska jag gå på en handledarkurs med mamma å pappa, så jag får börja övningsköra nån gång.
Annars ikväll ska jag plugga inför prov på onsdag, hårets uppbyggnad. Det är typ hur mkt som helst så är väl bäst jag börjar. Började lite smått igår att läsa igenom men var så trött så ingenting fastande i huvet på mig.
Imorgon ska jag egentligen träna, men jag får stå över det och plugga ist. måste vekrligen kunna de där provet. Har även tvättstugan, jippi.. 

På onsdag blire middag hos Linda, om jag hört rätt så blir det piroger. Lite skeptisk till att Linda ska göra dom, menmen ;s haha , nejdå. De ska bli gott ;)

På torsdag blire äntligen träning, och på fredag far jag mest troligt hem :)  det var min vecka de, haha.  känns som att jag aldrig har tid att bara vara hemma och inte göra nånting.

Nu måste jag forstätta leta fakta om teatern, ;(

Puss/L


lycksele, (:

helgen spenderade jag i Lycksele, for upp på fredagen efter skolan och var framme i åsele runt 18.30 . Där kom Robins mamma å hämtade oss å for därefter vidare till lycksele.
Väl framme fick ja äntligen träffa Tim å Robin, underbara människor. Vi kikade på Idol, pratade, skrattade å kolla när Robin å Rebecka tränade inför tävlingen. 
Fattar dock inte vrf Jon inte gick vidare, men Eddie gjorde?! Han sjöng typ falskt hela låten. Och att inte Moa gick vidare, aja. Huvudsaken är att Rabih, Erik å Erika är kvar! :)

På lördagen klev jag upp sju å gick å duscha å fixa mig lite inför dagen. Vi for till tävlingshallen runt tio tiden och där fixade jag smink, lr Julia sminkade mig, bytte om och tränade med Johan lite.
Träffade även folk jag inte träffat på ett tag, roligt var de :)

Vi var 6 par i våran klass, vi kom på 5 plats. Gick väl inte så jätte bra, kändes som vi hade mkt mer att ge! Menmen, det tar vi igen i Ludvika den 18 okt. 
Smidiga jag sparkade även av mig skon på tävlingsgolvet, illa. Men typiskt jag haha. Så jag dansade med en sko, men gick väl bra de oxå.

Tyvärr var jag tvungen att åka hem efter tävlingen, annars hade jag stannat i lycksele tills idag.
Vi stannade å åt på frasses, ( där rabih tidigare har jobbat ;)  )  jag blev typ kär i han i fredags, haha.
Sedan for jag, syrran, mamma, arvid å linus hem . Haha, går inte ha tråkigt när Arvid är med, vilken stjärna! haha.


Jag på tävlingen, (y) 

Idag fick jag äntligen sovmorgon, skönt var det. 
Ska åka till stan ikv, mamma följer med. Imorrn kväll blir det handledar kurs så jag får börja övningsköra. Så bäst å hålla sig inne nu när jag är i farten ;o

Nu ska jag gå å ta mig en stoor kopp kaffe! :D

Puss/ L




tävling !

Nu sitter jag hos Robin å har precis fixat mig lite inför tävling snart , taggad som tusan! :)

Skoj kväll igår , (:

/L


fredag ( :

Nu sitter jag på skolan å har engelska. Jag letar efter nåt citat som jag sedan ska förklara varför jag valt. usch va tråk. Egentligen fattar jag ingenting, men aja.

Efter lunch ska vi skynda oss att jobba klart med hantverksorienteringen, så vi kan sluta så tidigt som möjligt. Då ska jag ner på stan å möta Victoria å Rebecka , där blir det en subway macka och sedan väntar ca 4 timmars bussresa till lycksele. Grymt skoj ska d bli,  (:

Tävling imorrn :D  Å gu så taggad jag är! Första tävlingen i C , så de ska bli spännande :) ( bilder från tävlingen ska jag försöka lägga upp sen när jag kmr hem )

Träninigen igår gick otrolig bra, riktigt roligt var det!

Ne, ska väl försöka fatta de där citatet nu , Puss / L

RSS 2.0