black hair :D

Igår va ja å träna med Johan. Hårdträning nu inför tävling i lycksele på lördag, är taggad till tusen! :):)
Gick faktiskt väldigt bra för oss igår, tycker iaf jag!

Idag på skolan fick vi äntligen börja klippa, det var otroligt roligt! Kanske inte bästa resultatet första gången, men med lite träning så går det nog bara bättre å bättre. Var grymt roligt iaf. Fick sluta efter lunch idag ist för på fredag. Otur för mej eftersom jag åker till lycksele redan på fredag kl. 15.05. Men ska nog gå å ordna så jag får sluta tidigare, det brukar inte vara några problem.

Efter skolan gick jag lite på stan, köpte en tröja och ett linne på gina. Efter det mötte jag Victoria å for sedan till henne. Caroline färgade mitt hår, så nu är det svart igen! Jag blev jätte nöjd, trivs bra i mitt svarta hår :)

Nu ska jag ta mej en stor kopp te och fortsätta se Idol, hoppas på att Erik och Rabih ( stavning) går vidare, grymma är dom :)

Puss / L


back to stan .

Ja då var man i stan igen då efter en tråkig dag i föllinge, suttit på loppis från 10-15. ucsh va segt de va.

Imorrn äre skola igen. Tycker faktiskt inte om måndagar så mkt, svenska på förmiddagen och Idrott på eftermiddagen. Orientering stod på schemat för idrotten, och jag vill verkligen inte orientera. Jag hatar det så grymt mkt och jag fattar absolut ingenting. Illa när jag inte ens vet vilket håll kartan ska vara åt. Aja, får väl hoppas jag inte tappar bort mig imorrn. Men har ingen sett mig på ett tag så kanske det är dags att börja leta..
Förra veckan var det bad, jag kunde ju då inte vara med eftersom jag var förkyld. Kanske var mest för att jag inte ville men jag hittade ju en anledning då att slippa iaf. Men fick då höra att jag istället ska bada med Idrott och Hälsa klassen, och det vägrar jag! aldrig att jag tänker bada med dom, haha! Hoppas det inte är sant.


Till helgen åker jag till lycksele med Rebecka, Viktoria K och Victoria Å till Tim och Robin. Ska bli otroligt roligt! Tävling på lördag, tagga! Och senare på kvällen får vi väl se va vi ska hitta på med ...... ;)
Ska bli grymt roligt iaf!

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta å gå å lägga mig. Har inte alls sovit bra den här veckan och har dessutom klivt upp vid sju varje dag. Så lite sömn inatt kan ju inte skada.

Gonatt , puss /L

,

jobbig vecka, är sjukt trött.

Kom precis in efter en promenad med världens bästa hund, Frasse :) Han har varit hos oss en hel vecka nu, myshund .

haha  <- haha :)

Ikväll far jag hem till Laxsjö. Ska vara i föllinge imorrn på nån loppis,  får väl se hur d går ..

Ska låna ut lägenheten till moster mfl ikväll, så ska väl gå å dammsuga nu. gu så kul ..

/L


helg!

Veckorna går grymt fort tkr jag, redan fyra veckor på skolan är avklarad och det känns jätte bra!
Idag hade vi skattjakt på skolan. Var faktiskt roligt ; guitar hero, norsk karaoke, engelska gåtor å en massa mer. Skulle även känna i lådor å gissa va de va. Ida gjorde min dag, haha : "kladdig korv!! :D "   vilket var fel, det var en banan som låg i lådan. hahah. 
På måndag får vi veta när vi vinner ;)

Efter skolan promenerade jag ner på stan å mötte upp Victoria på Vero moda. Hittade en massa kläder jag ville ha men blev bara en tröja. Vi gick oxå på Gina å Cubus , hittade även där mycket kläder jag ville ha men tyvärr kan jag ju inte köpa allt ja vill ha.

   -> gillar butiken skarpt!



I helgen blir det väl inte så mkt då eftersom jag inte kunde åka till dorotea.
Loppis i föllinge på söndag då, haha.

tagga nästa helg .  Lycksele , here I come :)

/L

:(

dorotea, fanfanfan!  va sur jag blir.  :(

 

 


Onsdag ,

Dagen har gått fort, som jag tycker alla dagar gör. Frisörteknik stod på schemat hela förmiddagen. Vi pratade om hårets uppbyggnad och massa sådana saker. Imorgon får vi äntligen börja klippa, vilker kommer bli så kul! äntligen .
Efter lunchen stack jag ner på sjukhuset för operation, gick jätte bra :)  Var faktiskt inte så nervös, men har väl varit så mycket annat att tänka på nu de här dagarna så ja har inte tänkt så mycket på det.
Therese följde med mig, jag hatar sjukhus så jag behövde någon som följde med mig, haha.   Sedan for vi hem till dom och fikade lite tsm med momma och Linus, senare kom Jenny dit med hennes fina mage, bebis påväg! :)

När jag kom hem tog jag mig i kragen och städade mitt rum, dammsög hela lägenheten å diskade bort allt som stod i köket. Jag måste säga att jag känner mig väldigt stolt!

Ikväll blir det att ta det lugnt, är jämt så trött nu för tiden så det blir Idol och sen ska jag tametusan sova. Jag säger så varje dag men brukar bli runt elva/tolv innan jag kommer i säng. menmen.

Till helgen blir det Dorotea med Linda och Brita, kommer bli sååå kul

/L


die of a broken heart ..

.. länge sen de var jag sjöng den låten må jag säga! Var å kolla på Fålings idag när dom repa , så då fick jag sjunga några låtar. Grymt kul var det iaf :)  även fast de kanske inte gick så jätte bra å sjunga idag eftersom jag har blivit förkyld IGEN.. trist, så det blir nog ingen idrott för mej imorrn.  ( :D )

Kom till stan för några timmar sen. Åkte på kebabcity å åt kebab med Syster, Linus, David och Simon, de var verkligen gott. Tror jag åt lite för mkt, min mage mår inte så bra just nu. haha.


På onsdag färgar jag mitt hår, ungefär som jag hade förut, nästan svart. Passar jag i de? :)

jag i svart hår .   <--

/L

lördag ,

Gårdagen trodde jag skulle bli en lugn kväll framför TVn, med då ringde min telefon vid elva och tjatade på att jag skulle komma upp till "fjöspuben", så då tog jag mej en promenad upp dit å mötte roligt folk! :) 
Fick även ta hand om några som druckit lite mkt, haha tjänster å gentjänster ... ;) lr va man säger .
Jag kom hem och la mej vid halvtre och vaknade imorse av att momma å morfar kom förbi, klockan var väl då runt halv ett. Så då fick jag dra mej upp ur sängen och  ta mej en kopp kaffe, mums!

Har ingen aning om vad som händer idag, brukar inte hända så mkt i Laxsjö. Så de blir väl att ta de lugnt å njuta av lugnet innan man beger sig till staden imorgon.

Taggar som tusan till nästa helg med brudarna, vi gör dorotea osäker ;o

/ L



En bild på mej under "stylingdagen" :)

helg !

Sitter på skolan nu och har engelska, ska leda egenskaper ur en engelsk text.. Jag har hittar sju nu, så nu får de vara nog. haha.

Efter engelskan har vi hantverksorientering och efter det tar jag väskan å far hem till Laxsjö, skönt! :D

Träningen igår gick bra, kanske inte min dag men de va kul (: 

ne, ska fortsätta med mina ord innan läraren kommer å ska kolla va jag håller på med.

Puss! / L


styliing

Idag har vi haft styling på skolan, vilket var hur kul som helst!
På förmiddagen fixade vi håret, och på eftermiddagen hade vi bokat fotostudion så vi va där å blev fotad när vi va klar. Tog faktiskt med mig kameran, så lite bilder kommer nedan :) 

 brita fixar mig .



jag fixa hårer ( :

Var då jag som styla Brita , stolt faktiskt :) 
Bilder på mig kommer väl kanske sen .

Ikväll blir det möte och träning med Johan. Så nu ska jag gå å byta om å va duktig å gå ner till lillsjön!

Puss/ L

header :D

äntligen har jag en ny header! 

tack vare min kusin Douglas, tack så mkt! :)


disp ,

Slapp dag idag, skönt.
Vi samlades utanför disp vid niotiden och gick sedan in för att höra lite om det. Sedan gick vi ner till deras lager och kollade där. Fick även en påse var med hårvårdsprodukter, GILLA! :D
Vi fick fibervax, hårspray, shine spray och hårklämmor ( orka inte leta bild på dom ) . Efter vi varit där å kollat, och efter vi tjatat om att sluta så fick vi gå hem kl. 10.00 , :D

    bra dag helt enkelt (y) 

Efter vi slutat gick jag å Brita lite på stan, och sedan följde jag med henne hem och hjälpte hon bestämma kläder inför morgondagen. Vi har nämligen styling å fotografering heela dagen imorrn, skoj faktiskt! Våran grupp har besytämmt tre teman  ; vanlig vardag, svartvitt och en crazy färgglatt . Så ikväll blire väl till å prova kläder. haha. Hittar väl nåt i min extremt stora garderob...
Har även tvättstuga ikv, ska tvätta aöödeöes själv för förstaa gången, får väl hoppas kläderna är som dom sa eferåt.
Blir även idol ikv, bra program (y)

/ L


Linnea säger ....

...  hej då till uppvisningsgruppen nu. Det känns inge kul längre, tyvärr. vill hellre satsa mer på parträning och så nu ist.
Men vem vet, kanske hoppar in igen framöver, men just nu vill jag verkligen inte.

Ikväll har jag tränat med Johan. Det gick bra och var framförallt väldigt roligt! Nu taggar vi till tävling i Lycksele den 3 oktober och Ludvika den 18 oktober!

Imorgon ska jag på studiebesök, rådhusgatan 82 var adressen och om jag inte minns helt fel så var det NFI. Så jag åker väl dit imorrn och det märks väl om jag hamnar rätt.


jag är trött som fan, nu väntar sängen!
Gonatt , Puss /  L



shcooool

Då var skolan igång igen, denna dag hade vi först svenska 3 timmar och sedan var det dags för orientering. SUCK.  Är det nåt jag verkligen suger på så är det att orientera. usch,fy å blä va ja hatar de! De va typ skattjakt, så på slutet hitta vi godis, de va ju iaf positivt.

Efter skolan tog jag en buss till Lillänge, skulle på elgiganten å äntligen hämta min telefon, den har varit saknad kan jag ju säga. När ja kmr dit å säger att ja ska hämta ut den hittar dom den först inte, sen säger dom att jag har sagt att jag ska häva köpet. Då skulle jag få 990 kr och sedan köpa en ny telefon. Men då jävlar blev ju inte jag så glad iaf. orkar inte dra hela historien, men efter typ 20 minuter fick jag äntligen en telefon. Dock inte en sån som jag haft tidigare, menmen.

Ikväll får jag besök av mina girls. Brita och Victoria kommer hit :) Så nu ska jag gå å försöka baka en kladdkaka, den har varit efterlängtad hela dagen så är väl dags att jag sätter igång nu ;)

Nästnästa helg åker jag mest troligt till dorotea med Linda, TAGGA! :D


Pusss / L

elgiganten ,

Idag när jag satt här å slöade plingade det till i telefonen ( mitt ljud på telefonen har börjat funka bara sådär oxå, haha ) , och jag fick ett sms av elgiganten som skrev att min telefon har kommit så det är bara att hämta den där nu, äntligen! :D

Idag fick jag äntligen sova ut! Mamma kom in å väckte mej halv tolv, då hade hon gjort frukost till mej.
Idag har jag inte gjort nånting, bara varit hemma och slappnat av. Mkt skönt!
Åker mest troligt till staden imorrn, försöker hitta skjuts så jag slipper åka buss.

tre veckor kvar till lycksele, pepp som faaen !

/L

laxsjö ,

ännu en vecka är avklarad på skolan, går super bra!
Denna vecka har jag bara gått runt å tänk på att jag ska få komma hem, å nu sitter jag äntligen hemma i laxsjö :)
Mamma kmr hem snart oxå, och förhoppningsvis kmr pappa hem från skogen så jag får träffa han oxå när han äntligen är ledig en helg.
Ikväll blir det mys framför TVn, Idol ska ja se iaf :)

Nu ska jag gå å göra mat tills mamma kmr hem. lr aa, försöka iaf ;)


/L


gold's gym

2 timmar på gold's idag, wiho jag är stolt :D 

nu fattas bara pengar till ett gymkort  ... -.-   blä på att allt ska va så dyrt! 

nu väntar sängen, gonatt (: 

Puss, /L
 

torsdag.

Dagen började bra. Åkte till skolan och fick höra att efter vi varit på studiebesöket fick vi vara lediga till lunch.
Så vi gick till maxime och ställde våra frågor. Fick kanske inte alla svar vi ville ha, men vi fick ut mycket intressant om andra saker, kul!
Efter studiebesöket gick Jag, Brita och Erika och fika på törners,  mumms.. !  :D
Eftermiddagen spenderades i klassrummet, vi sammanställde allas svar från de olika studiebesöken vi hade och sedan planerade vi våran Styling dag nästa torsdag.
Fixa hår, make up och kläder och sedan ska vi fotas i fotostudion. Är grymt pepp inför den!
Ja ska fixa Brita, har redan klurat ut hur ja ska fixa henne. Spännande ;) 

Ikväll blir det faktiskt träning på gold's , inte så pepp. 
Är grymt trött, har varit det hela veckan. Jag vill hem, är inte van att bo i stan än.
Är van lugnet i Laxsjö,  staden gör mej stressad! 

Aja, nu ska jag gå å leta mej nån mat så jag hinner ta en buss ner på stan runt femtiden. 

/L

 

home sweet home.

Nu längtar jag som en tok till helgen. Har trott att det varit torsdag hela dagen idag så att jag äntligen kunde åka hem imorrn. men nej då, då äre bara onsdag och måste vänta en dag till innan jag kan fara hem.
Jag är less på stan nu, vill hem till lugna Laxsjö, vila, träffa Laxsjö folket och äta mammas mat. Och pappa är t o m ledig denna helg, så nu vill jag hem efter ca 4 veckor i staden.

Var meningen att jag skulle åka på gold's idag å träna, men ja känner att jag inte orkar det idag. 
har tvättstuga och så är ju så sjuukt trött så ja orkar nästan inte göra nånting. Så det får bli imorrn istället. 
Så ikväll blir det myskväll framför TVn, Idol blir kvällens program.
Ante skrämde mej för nån dag sen att han hade tipsat idoljuryn om min sångröst. Ärligt så gick jag på det och blev sjukt rädd, haha. ajaj, men han ska nog få igen (;

Idag på skolan har vi haft nagelvård. Först hade vi genomgång hur nageln funkar osv, och sedan gick vi till salongen och hade manikyr. Visserligen hamnade hälften av nagellacket utanför nageln, menmen. Slapp dag iaf! :) 
Efter skolan gick vi lite på stan ett tag, jag köpte en kalender så ja kan skriva upp allt man brukar skriva i en sån. Sedan mötte jag Victoria och hennes kompis Josefin, trevligt! Satt en lång stund på törnes och funderade på om vi skulle fika, men beslutade oss för att hoppa över det. Har även inte ätit godis på typ två veckor, jag är stolt! :D




/L











 

tisdag .

Väldigt härlig dag idag, fick sluta efter lunch idag eftersom våran datalärare är sjuk.
Slutar oxå efter lunch imorrn med, härligt! Vi ska ha typ manikyr på skolan imorrn, får väl se hur det kmr gå för mej. 

Efter vi slutade idag gick Jag, Linda, Brita och Erika ner på Gold's, ska träna där imorrn och på torsdag. Är gratis vecka där nu den här veckan så då får man ju passa på ;)
Ikväll blir det dansträning, först uppvisningsträning på lillsjön och sedan ska jag och Johan åka på furan å dansa lite, skoj!

jag å johan in action ;)
wihoo .


Sen måste jag även få skriva hur jäkla irriterad jag är på elgiganten! Har lämnat in min telefon där ( för fjärde gången nu ) , och dom sa att jag skulle få en ny telefon denna gång om typ sony ericsson gick med på det. Det skulle inte alls ta så lång tid nu sa dom, ca  1-2 veckor kanske. Nu har det gått 3,5 veckor och har än inte fått tillbaka den, något irriterande!
Och på den telefon jag har nu funkar inte ljudet, så på morgonen vaknar jag av vibratorn.. Illa, men har faktiskt vaknat av den varje morgon. ;o


Puss,  /L


bra helg,

I helgen har mitt kära lyckselefolk + victoria varit här hos mej.
 Mkt bra helg med skratt, prat , shopping och dans. Dansen igår var grym, hade väldigt trevligt!
Träffade även en saknad Rebecka, åh så kul :)

linnea, victoria.
Jag å Victoria peppar inför dans. 

robin, linnea, victoria.

Robin, Jag å Victoria. ( Tim fastnade inte ;) haha )


Nu sitter jag helt själv i min säng å degar framför datorn.
Hittade några bilder från victorias facebook , så jag passade på att sno dom ;o (bilderna ovanför)

Imorrn äre skola. Okuliga ämnen, menmen.
Efter skolan ska jag å Linda gå å äta nånstans, och sedan följer jag med hon och Erika på danskurs :)


/L

 





ajajaj,

åh va jobbigt med träningsverk! MEN, jag älskar att ha de, vilket betyder att jag har tränat. Å de gillar jag.
I tisdag blev de ju då dansträning me johan, igår blev det dansuppvisningar på skolor ( Ås och Wargen, usch fy å fan va jag inte gillade att dansa på wargen, aaah. -.- )
Och idag var jag, Linda och Brita duktiga å gick på fristilen å träna, ett spinningpass och ett body balance pass. Jobbigt som tusan, särskilt när man redan har träningsverk, men skoj var det iaf.

Idag på skolan fick vi våra dockor, som vi skulle testa å sätta på sånna permanentspolar lr va de heter. Gick ju kanske inte riktigt som jag ville, men bättre lycka nästa gång får jag väl hoppas. Har även schamponerat idag, gick faktiskt hyfsat bra :)

Imorgon blire skola, sedan hem å städa och sen fara ti stan å handla och invänta Tim å Robin som kmr med bussen 20.15.  
Saknar dom där två , undervara vänner :')


Nu väntar sängen, är sjukt trött.

Gonatt /L

lill-lörda ...

ja, då var man hemme efter en mkt lyckad kväll.
Först middag med Brita, Linda och Nichole. Tacos, mums! Riktigt mysigt, måste defenitivt göras fler ggr :)
Efter middagen drog vi till ås med torsta folk, va där å hade litte skoj. Senare for vi tbx till den stora staden å letade efter festfolk . Dock hittade vi inga så vi blev ute å pratade me massa skojigt folk :)
Skoj kväll iaf (:

Innan middagen med tjejorna var jag å skulle dansa på olika skolor, först i ås och sen på wargen . Åh, typ de värsta jag gjort i mitt liv! Gu så pinsamt de va .... aja, gick väl bra ändå hoppas jag.. 

 

Nu ligger jag i min extremt sköna säng å ska sova, trött är jag ju , försöker å inte tänka på hur hungrig jag är. åh, tänkt en subway macka ... ne, inte drömma för mkt nu ;)

gonatt alla goa å glada !

Puss, / L

träänaa (:

Ikväll var jag på furan å träna, och gu så skönt det var! Minns inte sist vi tränade, kul var det iaf. Har en aning att jag kommer att ha träningsverk imorrn ..
Nu har jag precis kommit hem, jag och julia ska mest troligt kolla på "män som hatar kvinnor" . Sjukt bra film!
Blir nog en smörgås och lite te oxå, mums :)

Imorgon efter vi slutat våran första frisörteknik lektion ( vilket kommer att bli skit roligt!) , hämtar några från klubben upp mej och åker ut på några skolor och har dansuppvisningar, skoj men pinsamt!
Efter alla uppvisningar åker jag till Linda och äter tacos med hon, Brita och Nichole, mysigt!

På fredag får jag äntligen träffa mina kära vännen Tim och Robin, dom kommer från Lycksele å ska hälsa på mej och Victoria Å. Så skoj :)
PÅ lördan blire dans på näset, har en känsla av att det kmr bli sjukt mkt folk. Men roligt blire nog iaf :)

Nu blire duschen, (:

/L

RSS 2.0