skivinspelning.

var typ as jävla roligt! fan va kul de va!

Tack till Nichole som ville ställa upp som fotograf ;)

stor dag idag.

Morgonen började inte alls bra. Var tvungen att kliva upp tidigt på min lediga dag för att gå på skolan för utvecklingssamtal. Trodde de var kvart i nio, men sen efter jag äntligen tagit mig upp ur sängen å ska hoppa in i duscen ser jag ju att jag skulle va där kvart i tio. jaja.
Tänkte att då hinner jag ju ta en kopp kaffe också, slutar med att jag har kaffe i hela köket. jävla kaffemaskin.

Nu sitter jag iaf hemma och ska snart gå upp till studion, för idag ska jag ju äntligen spela in skivan! iiih, pepp! dock nervös, höhö .

Snälla Nichole hjälper mig så hon ska agera fotograf :D

Kommer bli sjukt kul iaf , får väl se om jag törs lägga upp ett resultat här när skivan är klar ;)


ciaaaoo


bra jobbat.

Eftersom ja har prov imorrn tänkte jag att ja kanske ska börja plugga nu då? har ju bara haft typ en månad att börja plugga, men som vanligt börjar jag dan innan. eller, försöker iaf.

Brukar se ut ungefär så här; starta datan - öppna dokumenten med allt plugg - logga in på facebook - läser allt intressant där - kollar lite bloggar - öppnar plugg dokumentet - gå till skafferiet och kollar om de finns nånting gott - går tillbaka och öppnar facebook igen om de hänt nåt under tiden jag varit borta- spelar lite gitarr - går till baka till skafferiet och ser om det dykt upp nånting gott - blir less - ringer nån - inser att jag inte kan nånting på provet och gör ett gott försök till att läsa alla 8 dokument jag har öppna nu - blir less lika fort och tänker att jag måste ju uppdatera bloggen- skiter i allt och tänker att de får gå som de går - går till skafferiet en sista gång i hopp om att det finns nåt denna gång - blir mer less - sätter på ett avsnitt av prison break - tänker att allt löser sig ändå.

ja, ja typ så ser de ut när ja ska plugga . yeeey jag kommer kunna allt om psykologi imorrn , alla perspektiv å så... usch. jag hatar å plugga. hejdå.

kommer bli överlycklig om jag får ett G.  BRA.

JAG SKA SPELA IN EN SKIVA

OMG.  Ja, rubriken kanske avslöjar de mesta? ;o

Nu eftersom jag går sista året så ska alla göra ett s.k projektarbete.
Min första tanke var att åka till Canada , göra min praktik där hos en frisör och göra det hela till mitt projekt arbete. Skit bra! Meeeen , eftersom det inte bara är att boka en flygbiljett och sen är det klart så var jag tvungen att ha arbetstillstånd osv, och de papprerna hinner jag inte fixa tills jag ska ha min praktik nu v. 49, 50 & 51. Så de sket sig..

Då fick Linnea en aning panik eftersom många i klassen redan hunnit rätt långt med sina projekt...
En klasskompis tyckte att jag kanske kunde göra nånting med musik då istället. Så varför inte? ;)


Tid för inspelning är bokat och klart på en studio här i stan och jag har valt ut låtar som jag tänkte sjunga :D Gu va jäkla kul de här ska bli! Har ju alltid "drömt" om att få göra de här så de ska bli skiiiiiit kul!

LOV

tycker om de här med lov ja! gu så skönt.

Varit hemma hos mamma och pappa sen i lördags, mysigt. Fick besök av Momma och Morfar också, så då passade han på att få sig en klippning också! :)

besökte också tandläkarjäveln , fyyyyyyy fan . usch. huvva! hatar dom . uuäh. sticker sönder käften me dom där jävla vassa plast grejerna dom trycker in för å ta ett jäkla kort? och de räcker ju inte bara med ett kort heller, ne utan fyra gånger ska man stå ut! Å inte nog me de, sen sticker hon sönder tandköttet på mig så de nästan sprutar blod, FYRA STICK och ber mig sen sköja.  Ne, hon ville ju bara tala om att de började blöda när man gjorde så för att jag var lite röd på tandköttet.  -.- de kanske hade räckt med en gång då va?

Ne, nog om detta. Tog iaf bussen in till stan idag igen, haft en mysdag på stan med Josefin :) Imorrn blir det utgång med Vicki å Jossi, blir super skoj :D
bjuder på en bild från i fredag, hihi sött! ;)

nu sova! Gonatt .

RSS 2.0