GratisBio :)

Jag är ju medlem i Gratis Bio! För er som (konstigt nog) inte vet vad det är så samlar man poäng genom att vara aktiv , utnyttja erbjudanden osv. När man samlat ihop 10.000 poäng kan man beställa ett present kort på 50 kr (20.000 p - 100 :- ) som du kan använda nästan vart du vill! hur bra är inte de då? ;)


http://gratisbio.se/?RecruiterID=305863




Gå med
HÄR du också :D
Just nu får du 500 p om du går med redan nu!


torsdag.

Vad tycker ni om min nya header? :) gjorde ett försök i ps för att för första gången försöka mig på en header. Fick ju till det, men om den vart bra vet jag väl inte...
Kände mig inte riktigt "bekväm" med den andra.


Igår kväll tog jag med mig saxen å for på byn för en klippning, gick ju riktigt bra! Har även klippt mamma idag och hon vart nöjd så de va ju bra :)

Imorrn åker jag in till stan igen. Coop ringde å fråga om jag ville börja två timmar tidigare än bestämt, och det är ju klart jag kan de !
Hjärtat mitt kommer ju också hem imorrn kväll, som jag har saknat han! Han har ju varit borta över en vecka nu.. :( inte kul det här.


JUST DE! Är så grymt stolt att jag måste skriva de ;p "sprang" lr vad man säger, 45 min på crosstrainern idag. Hihi, stolt jag är ;)

nä, Navy CIS på tv'n nu!

vad tusan hade jag gjort?



Jag jobbar ju på Coop Nära i Torvalla,  och i måndags blev ju affären utsatt för rånförsök.

TÄNK om det var jag som satt i kassan då? Vad tusan hade jag gjort då?  Ja , herregud... så ska man ju kanske inte tänka men ändå. Känns ju lite läskigt. Men jäkla tur att det gick bra och att dom gripit han som gjorde de.
Som tur va så var jag hemma i Laxsjö och jobbade inte alls :)

Var in på ett "kris möte", eller vad man säger , igår klockan 08.00 . Gick jätte bra och slutade med att jag fick stanna kvar och jobba fram till 16.30 då mamma kom och hämtade mig för hemfärd till Laxsjö igen :)

Åker in till stan igen på fredag. Tog på mig att jobba fredag , lördag och söndag kväll. och sen kom jag ju på att de är ju sista april på lördag!! åh, jaja. Får väl fira de inne på coop då ... ;p hehe. 


Nu ville pappa ha hjäp ute .. -  "kan du käärr?"  . Vilket betyder att ja ska ta skottkärran å slänga nån annan stans. Jaja, får väl hjälpa till då ;) haha...




vad duktig jag är!

Har precis avverkat 30 minuter på mammas crosstrainer , första gången jag tränar efter typ tre veckor på grund av jobb och en jäkla förkylning! Men nu jäklar, nu är jag igång igen! :) beach 2011 here i come... hehe . undra hur många år jag har sagt sådär å misslyckats..




Borde köra mer av denna träningsmaskin på gymmet också,
man bränner ju sjukt mycket kalorier ;)


Blev ingen stadsresa idag, var alldeles för fint väder här hemma i Laxsjö så jag åker in imorrn istället med mamma. Har legat ute i några timmar och solat , underbart! Nu ska brännan fram ;) haha.

Har precis ätit middag och nu ska jag bara slappa i soffan och njuta av att ha lov!  Fasen vad skönt det är! Inte så jäkla länge heller till sommarlovet, mitt sista sommarlov.. Och de ska bli helt underbart ;D


påsk.

Påskafton i Laxsjö, slår nog alla rekord ;)  grymt rolig kväll igår iaf!

Idag har jag bara tagit det lugnt ,  pluggat lite på min ATG utbildning.. Snart klar! :)

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Årets första grillning. ååh, muuuums! Fy tusan vad gott. Familjen och syrrans kille , mys.



shiit, detta är ett helt år sen! Gud vad tiden går fort .


Nu ska jag äntliigen äta! hööööörs hej.

charlie's angels.

Igår var det utklädnads fest och Jag, josefin och Victoria skulle vara Charlie's änglar :) hihi.

och så här såg jag ut igår :) Caroline sminkade oss, och det blev huuur bra som helst! kändes förjävligt att tvätta bort det igår ;p




Nu har jag precis vaknat. Ska packa och fixa lite här hemma för snart bär det av hem till Laxsjö! :) Påskafton i Laxsjö och dans bygdegårn är ju bara ett måste! ;)

nee, måste nog kliva upp nu.. Pappa blir nog inte så glad ifall han måste vänta ... :p



överlycklig.

Att få höra att man bara har en "hem- tenta" kvar i matte b kursen och att vi får lämna tillbaka matteböckerna nästa lektion och then it over!! känns ju förjääääkla skönt! åh, obeskrivligt. hehe.

Efter skolan väntade jag på mamma, gick på storsjörvaltning och fick svar jag inte vill höra. åh -.- . Sen for vi på lillänge och jag införskaffade mig två par nya skor, :)  härligt!

Imorrn har vi heldag i salongen, jag ska b.la slinga oh klippa syrrans hår på förmiddagen. (:  På kvällen blir det fest , riktigt roligt!


Nu blir det BB och sängen! :)

Natti!

puuh.

Har seriöst städat i två dagar. behövdes kan jag ju säga ..... Känns grymt skönt nu när det är klart :) Jag och gubben har varit så duktiga , hihi ;)

Bara två dagar kvar till påsklov nu också! ååh, vad skönt det ska bli!
Mitt och Nicholes "inte- äta-något-onyttigt-alls-fram-till-påsk" slutar även på onsdag. Kan ju erkänna att vi har nog haft lite förmånga "wildcards" haha. Men vi har varit duktig ändå ;) Jäkla skit bara att man ska bli sjuk också när man vill sätta igång med träningen... Var och dansade igår , men kändes ju att det var nog inte så bra ändå att träna när man är förkyld...


Lovet börjar iallafall med en hejdundrades 18 års fest :D ska bli riktigt roligt faktiskt. temat är typ "kändis - filmkaraktär" så Jag , Victoria och Josefin kommer bli riktiga pang brudar. hehehe.

Sedan bär det av till Laxsjö och självklart påskafton på bygdegårn ;)
Får se sedan hur resten av veckan kommer att se ut!

Nu blire BB :D


Torsdag.

Dagen började inte alls bra. Började skolan 08.15 idag eftersom vi skulle ha skriftliga nationella i Svenska... Tänkte ta bussen till skolan men skulle först tänkte jag handla lite att ha med under lektionen. Bussen skulle gå 07.50,  när klockan är 07.47 kommer jag på att jag glömt häftet som vi var tvungen att ha med oss på lektionen.. happ.... bara springa allt jag kunde hem igen med datan i väskan och min hemska förkylning, och hämta de där jäkla häftet och snabbt tillbaka in till centrum igen för att ta bussen till skolan..  hann preciiis knacka på bussdörren innan den skulle fara iväg. Missade dock första bussen och fick ta en som gick 07.53 ist.... puh. helt död!

Ja, och provet behöver jag ju kanske inte kommentera om hur det gick.... 

Slutade skolan vid halv elva och då gick jag ner på stan, käkade på Gouter med Petra, Julia och Nicco och mötte sedan upp Victoria och Josefin för en kaffe och massa tjejsnack :D

Ikväll har jag även jobbat, 16- 21.15 . Visade stolt upp mitt diplom från Svenska Spel utbildningen jag nyss gjort, hihi! Blir även jobb imorrn kväll och lördag dag.

Tänke att jag kunde visa upp en frisyr jag gjorde i onsdags.
Gjorde den lite snabbt och var inte så noga..









nu ska jag sova, åh vad skönt. Natti!

hemma .

Åkte hem igår med pappa eftersom jag inte är helt frisk. Feber och förkyld, inte kul... säkert för att jag stressat så mycket den senaste veckan . Brukar kunna bli så då. Har varit jätte skönt att få komma hem några dagar, helt underbart .
Men imorrn måste jag nog åka in till stan igen, kan inte missa mer skola känns det som.
Ska även jobba torsdag och fredag kväll , mycket jobb nu men det gillas ju starkt! ser fram emot maj - lönen ;) hihi.

Har precis varit ute och övningskört lite, och det gick faktiskt riktigt bra! :) ååh, ge mig körkortet snart!

Nu väntar jag på att min faster Annelie ska komma hit, hon tycktes va lite långhårig så får väl göra nånting åt det då! :)


myspysdag.

Hade en myspysdag med mina underbara Victoria och Josefin i fredags, längesen sist och mycket att ta igen! :) Orkade tyvärr inte följa med dom ut på kvällen eftersom jag skulle upp och jobba kl 8 dan efter, kände mig inte helt frisk heller. 





Josefin är lite mobbad med sina svarta skor ;)



haha...


Och nu ligger jag hemma och är typ jätte sjuk, ont i halsen och feber... kul!! Har ju inte tid att vara sjuk nu..

igår blev det jobb igen , och fick även en till tid på torsdag kväll. Så jag hoppas verkligen att jag blivit frisk då.

Just nu sitter jag och dricker te och tycker synd om mig själv .. :p 

 

jobbjobbjobb.

Mycket jobb för mig nu! Tis, ons , tors och lör. Och förra veckan blev det tre dagar :) Stressig, men mer pengar till mig ;) hehe.

På fredag är jag ledig och då ska jag passa på att umgås med mina saknade vänner!!  Har haft det sjukt stressig med skolarbeten, jobb och massa annat men nu är jag nästan helt klar med alla skolarbeten iaf och det känns så jäkla underbart!




sitter på engelska lektion nu och skriver nånting..  är hungrig som en tok och längtar ihjäl mig till lunchen! Hamburgare ... yummi ;D haha ...

nääääääääääääääää. hejdå.

äntligen.

Är äntligen klar med det muntliga nationella talet jag ska göra imorrn (tror jag... ) känns grymt skönt! Tränade idag och fick till nästan prick 5 min, men känner jag mig själv rätt så kommer jag säga allt jag ska säga på 3 min, haha. Har också gjort klart en annan uppgift och börjar gjort en utbildning inom Svenska spel. Känns riktigt bra faktiskt :')


Kändes förjäkla bra att få höra från Erika idag att vi hade runt 5 veckor kvar på skolan.. ? Längtar ihjäl mig efter sommar just nu! Sommarlov, 18 år och Bulgarien NU tack!!!

sol och värme skulle ju inte skada! :D


puss.

hela 16 månader med världens bästa. 1 och ett halvt år, älskar dig mer än vad ord kan beskriva.




mycket nu.

Hr fullt upp hela tiden känns det som. Har iaf jobbat idag och även torsdag och fredag denna vecka. Bra att få jobba men blir ju då mindre tid till läxorna som jag ligger grymt mycket efter med nu. usch för det!

Men snart är det påsklov och då är jag förhoppningsvis färdig med allt så man kan ta å sätta igång med körkortet nån gång! Håller ju även på med utbildningar inom Svenska Spel och ATG som jag måste kunna innan sommaren för att få jobba mer, så de är bara bita ihop och köra på så gott det går..!!

Efter jobbet idag blev det myspys med mamma och syrran, lugn helg med andra ord :)


nu ska jag sova för imorrn ska jag och mamma åka på lillänge och jag ska förhoppningsvis införskaffa mig några skor :)

till veckan blir det väl att gräva ner sig med plugg, utbildningar å även lite jobb.

hörs, hej!

RSS 2.0