halloween?

Ja, blev ju inte så att jag klädde ut mig! men de kanske inte behövs för att nån ska bli skrämd ? ;o
Istället var vi hemma hos Josefin och hade det jätte kul! :D måste defenitivt göras om.

Idag blev det en kebab ( :( ) och sen gick jag och köpte en foundation och gick sedan till Josefin, myskväll med henne och victoria. myspys <3



blev också lite shopping,
lösögonfransar från åhlens - 60:-
svart linne från gina tricot - 99:- älskar dom!har typ alltid på mig de.
Foundation H&M - 149 :-
kebab 69 :-

haha!

men nu ska jag ta en fet dejt med kudden, sova ut som tusan!
 har trävvstugan hela eftermiddagen imorrn också, åh va tråkigt..

ne, gonatt nu!

Torsdag.

torsdag vilket betyder helg och LOV för mig! :D ska bli grymt skönt med en veckas lov :')

Blir jobb imorrn 12-18, och sen blir de lite "chillkväll" med Victoria och Josefin, ska bli jätte kul! Blir alltså ingen utklädnan imorrn, hehe . lika bra kanske ;)




fina tjejer!

Har precis kollat på Robinson också, måste ju självklart kolla när de en från Laxsjö som är med ;) wihoo, hejja Danne!

Väntar på att Marcus ska komma hem från gymmet nu, så vi kan käka middag! bättre sent än aldrig... :p


morning sunshines!

Har precis klivit upp och ska kasta på lite smink inn jag går till skolan och kanske hinner jag till och med äta frukost?? hm.. brukar ofta bli så att den delen inte hinns med....

Idag har vi iaf engelska och matte, seg dag.. Tydligen skulle min engelska uppgift va klar imorrn, men jag är lååååångt ifrån klar :o OCH JÄVLA SKOLAN HITTAR JU INTE MINA GAMLA SKOLARBETEN!! ALLA !!! där hade jag ju skrive hur mycke som heelst, AH.

ska gå och ta ut mina aggresioner på nå annat..... IT-KILLARNA KANSKE?!

nä, de ska bli skönt med lov. Bara den här dan kvar nu! Vissa går ju bara tre dagar i veckan ;) *host* hihi


halloween.

Ja, när är de egentligen? Nu till helgen lr nästa?
Men jag ska nog klä ut mig och gå ut nu på fredag, kommer förhoppningsvis (om de nu blir nå, men nånting äre väl klart som tusan att man ska göra?? ) bli grymt roligt!

Spånar lite på vilken outfit det blir, men jag hittar nog någe skoj ;)


Idag på skolan har vi iaf har salong heela dan, förutom att jag försov mig och blev 20 min sent. Vi gjorde föst 'loops', och efter tacobuffén som vi fick till lunch ( ;) ) skulle vi rulla permanent på varandra. Men precis när jag var klar med alla spolar i huvet var ja tvungen och springa och göra ett svenska prov, så fort ut med dom och sen iväg...

Provet hade väl kunnat gått bättre punkt.

Efter provet klippte jag Nichole, hon blev nöjd och då är jag också nöjd! Hon fick också klippa mig, och nu känns mitt hår mycket bättre!

BTW!

Jag har praktik i strömsund v. 47-50, Marjas Klippcenter, så om de är någon som vill/törs så får ni gärna komma dit och bli klippt/färgad lr vad ni nu vill till ett billigare pris :)  bara att höra av sig till mig eller ring direkt till henne! :)

Telefon till Marja: 0670-104 78 ,
Plattsättargränd  4 - Strömsund.  






Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film med hjärtat mitt,
sov gott.

lägenhet.

är less på att söka lägenhet nu! Visserligen har fick vi en lägenhet, i andra hand, kikade på den igår och det blev en stor besvikelse! Jag vill inte bo där. Så idag kikade jag runt lite och hittade en annan lägenhet, visserligen i andra hand igen men den här var större och mer central så ska gå och kika på den om några minuter :)
 bara att hålla på tummen .. 

Har iaf haft en jätte mysig helg med svärmor och hennes man som är från stockholm, de träffade även mina föräldrar för första gången också och faktiskt så gick det jätte bra,( puuuuh ) hihi :)

Bara tre dagar av skolan kvar också innan lov, wiiiho! Har dock inte en jävla aning om vad jag ska göra..:( 
 jobba? har iaf en dag hittills, men de lär nog bli fler. Annars får vi väl se vad lovet har att bjuda på :D 

nu måste vi nog gå! 

ha de bra så länge,  

Fredag.

Idag har jag jobbat, 12.00 - 18.00. Sedan kom Svärmor Ingela, hennes man och Marcus och hämtade mig där. såå skönt att slippa ta bussen!

Har ju som sagt besök av dom hela helgen :) myspys. Och på söndag ska vi äta middag tillsammans med mamma och pappa också.... hjälp. haha nejdå, de ska nog gå bra. hoppas jag.... hehehe.

Ikväll har vi ätit hemmalagade hamburgare, kikat på idol och haft lite fredagsmys :)

FAN att Alice har hoppat av!! åh, ja som gillade henne :( men hon var absolut bäst på audition.



nu ska vi nog ta en dejt med kudden! Så får vi väl se va dagen har att bjuda på imorrn, hihi !

Gonatt ,


förlåt!

Jag vet, uppdateringen är SÄMST just nu!
Men fick tillbaka datorn från skolan igår efter att de har formaterat om dom tog tydligen en vecka.... , så ja lovar att det sk bli bättre nu.

men nu ska jag sova så jag orkar gå på skolan imorrn..

gonatt :)

Linnea tävlar...

.. om en HTC Legend hos Dennis M !



var med du också :)

ojojoj.

har haft så fullt upp nu så därför har det inte dykt upp några inlägg på ett tag. skärpning.

Iaf, i helgen hade jag jätte kul! Förstod dock inte så mycket då det var jag, brita + 2+-30 norskar! SHIT, vad jag var sjukt dålig på att förstå!! haha, blev lite pinsamt där ett tag ;p  våran "bad- taste" outfit kommer upp inom kort ;) ( de ska formatera om datorerna på skolan, så har tagit bort och flyttat över allt till en extern hårddisk )

Ikväll har jag suttit och pluggat matte, herregud vad jag inte tycker om de! Har prov imorrn så får väl hoppas att nånting har fastnat i huve på mig! :s

råkade även försova mig imorse, jäklar va ja va trött! Har även fått nå skumt i foten, en knöl, som ja ha haft ett tag så har bokat en tid nu och ska kolla upp var det är. inte så skönt att haltandes i flera veckor..


får uppdatera mer sen, men nu håller jag på å somna!

Norge.

Har nu försökt packa och väntar nu på min skjuts upp till valsjöbyn!

Va fasen ska man ha på sig om temat är "bad taste" ? Tänkte man kanske kunde matcha kläderna grymt fult, öppnade garderoben : svart, vitt, svart, grått, svart, vitt, svart..... hmm . hade nog inte så färgglada kläder. Men de får lösa sig, brita hade tydligen kollat i hennes mammas garderob så vi får väl se vilken outfit de blir ;)

Ska iaf bli grymt kul att åka dit! :)


igår efter skolan for ja på skopunkten och köpte nya skor, wihoo :D då ringde coop också och fråga om ja kunde jobba, självklart! mer cash till mig... ;) hihi.

Säljer ju kakor i klassen till våran klasskassa, så om de är någon i närheten som vill köpa så hör av er!
Jag har nästan ätit upp en hel burk chockladflarn för mig själv... hjälp ;s

ska packa ner de sista nu så hörs vi nånting senare! :)

sjukling.

Var hemma från skolan idag, fortfarande sjuk. Men nu känns de bättre så imorrn blir de skola.. Frisörteknik - permantentrullning/teori tror ja stod på schema, kanske inte riktigt nånting man ser framemot....

Brita kom också på besök idag, trevligt! hihi. Följer även med henne till Norge i helger för lite 18-årskalas! Vilket jag tror kommer bli riktigt kul :)

Skulle gå upp och handla mat idag, 'råkade' även smita in en sväng på cubus och ginatricot, blev så att jag gick ut med lite underkläder på cubus och en halsduk från gina, skönt!


riktigt mysig nu när de börjar bli kallt ute! :)

måste också säga vilken orättvis värld vi lever i! Usch, man ska inte ryckas bort vid en så ung ålder.
Vila i frid! tänker på alla anhöriga.. :(


Linnea tävlar...

Jag är med och tävlar om en valfri jacka från Elvine hos Millah :)





bara börja sökandet igen då...

Har fått veta att vi inte får behålla lägenheten vi bor i nu, FAN! Vi som har andrahandskontrakt har ingen förtur till lägenheten, speciellt inte heller om man inte är sparkund hos dom? Dåligt, måste ju också va 18 för de vilket ja inte är så adjö till denna lägenhet :( åh, ja som verkligen vill bo kvar här!

Trodde vi hade napp på en lägenhet nu, men såklart hade de vare nån jävel som ringt före och ville kolla på den (bara hoppas på att den inte vill ha den... ), så nu börjas väl sökandet efter lägenhet igen då.. å va ska man göra om man inte får tag på nån? :s


Är ledig idag, så jäkla slappt schema vi har! åh, de är så skönt;)
Men tänkte att ja skulle gymma idag , men känner mig fortfarande lite sjuk, och sen har vi ju ett färg teoriprov imorrn som ja inte ens har börjat plugag till så de är väl bara att sätta igång då.
tycker inte riktigt om de här med å plugga..


eastern palace.

jag å ölskling blev jätte sugen på kina mat idag, så vi bestämde oss för att käka luch på eastern palace, faaaaan va gott de är! farligt.. kan man äta ihjäl sig? Efter några omgångar på buffén var ja så j*vla mätt, å då kommer dom å ska bjude på efterätt, haha men den gick ner den me ;)

Haft lite myspys ikväll med tortilla cheese och cheese dip, MUMS! :'D hihi.





hihih ;)


inventering.

Inventering på coop igår, ojojoj va det var mycket att räkna! För er som inte vet vad inventering är så ska man räkna alla varor i hela butiken.
Det tog sin tid, men vi var ganska många så det gick ändå hyfsat fort :) Började 17.00 och var klar vid 22.30 med en intäknad fikapaus , haha ;)

Blev också jobb idag, upp tidigt och åka och baka! Stannade kvar till 14.00, åkte hem och tycker nu synd om mig själv för att ha dragit på mig en hemsk förkylning. usch.

Sitter och kollar på Dr.Phil nu, hade tvn på och bläddrade förbi. Han pratar om dr. pedofil som har gjort sexuella övergrepp på över 100 minderåriga tjejer, den minsta var TRE MÅNADER!! FYFAN! Jävla äckelidioter de finns! åh, va arg ja blir. USCH.


RSS 2.0