tävling!

Tävling igår, bra dag!
Vi kom tvåa i våran klas av 8 par, riktigt nöjd! Första tävlingen i Vuxen var det oxå, så de var riktigt kul :)
Jag "invigde"även själva DMet med att sjunga nationalsången, d gick väl ändå ganska bra med tanke på att jag var vääldigt nergvös, hihi.

Efter tävlingen for jag å Mamma på max å käka, å sedan for jag å jobba. Efter jobbet for jag å mamma hem till Laxsjö, å de är riktigt skönt må ja säga! Var tänkt å fara in ikv, men jah väntar tills imorrnbitti ist :)

wellwell. saknar marcus gör jag å. Puss/ L

......


1. Min vecka - obra vecka, är bara så. Allt går bajs.


1. Tävling imorrn - d blir kul iaf! 11.00, krokomshallen!

Nu- försöka sova, ta mej upp halv sex imorrn och va pigg..

Gonatt, Puss / L

helg (:

engelska idag, var tänkt att ligga kvar i sängen imorse men ja tänkte att de kanske skulle va onödigt... så ja klev upp tillslut iaf, bråttom eftersom jag legar å dragit mej till halvåtta! På skolan hade vi engelska å ja skulle jobba på ett arbete , men spelade mest bowling med Linn ist, haha! Vi behöver ju inte säga hur de gick för mej ;)

Sen blev det lunch och en sväng på stan å sedan for jag hem och gjorde chokladbollar, men inte till mej utan till tävlingen imorrn.. Skulle bli 100 st, men de blev 50. å ändå tkr jag dom är små.. ^^ får se om de är några kvar efter Marcus vare här inatt ;o nejdå..

tror även detta är min otursvecka..

Igår oxå när vi åt lunch på skolan lyckade jag t o m att skvätta upp sås upp i typ hela ansiktet, håret, tröjan, jackan, väggen och bordet när jag skule dela en morot som var as hård..  -.- inte kul. Klippte mig i fingret oxå, och det slutar ju aldriig blöda!  Jag halkade även på stan idag, snygg vurpa vare ju iaf... haha.

Tävling i Krokom imorrn, be there! :D  taggaa.

om en timme drar jag och jobbar, och sen kmr mitt <3 hit :)

Puss/ L


" ' / .

Igår åkte jag hem till Laxsjö en sväng, och fan va skönt det var att få komma hem lite! Visserligen var det en väldigt kort stund, men det behövdes. rensade skåpen med godis gjorde jag oxå...... :$ hihi ;(

Idag var vi ledig förmiddagen, åkte in till stan med mamma å pappa. Lämnade tillbaka min plattång jag köpt på jula som funkade i två veckor -.- jag tog tillbaka mina pengar å satsar på en bra plattång ist, som funkar dessutom! Dom handlade även upp massa saker till kylskåpet, TACK för det . hehe. Sen for vi å åt på eastern, lunchbuffé... tror inte det finns nå godare. ;)
De skjutsade mig sen till skolan för jag trodde att det väntade tre timmars NK, men NEJDÅ! Bara för att jag inte kunnat läsa mailen som hon skickade igår på eftermiddagen om att vi fick vara hemma å jobba, ne ist då så var jag på skolan, jag och 5 tjejor till. Jag packade upp datorn för jag tänkte att ja kunde väl vara duktig att plugga ändå. Först laddade datorn hur länge som helst, fick sarta om å den laddar fortfarande hur länge som helst. När jag äntligen fått igång den, så funkar inte internet! Då var ju jag på väldigt bra humör eftersom min telefon samtidigt slutade fungera, igen, helt :( Och när man redan är på dåligt humör så tog jag min data och gick ner på stan. Träffade Brita där, hon bjöd på fika :) Tack så mkt! ( www.prejhtapersson.blogg.se ) Satt på kärnan länge
och träffade sedan Victoria. <3
 
<3<3


Sen for vi till Brita å åt tacopaj med brudarna, och förlåt att jag var osocial och halsov igenom hela middagen typ, menmen. så går det när man sover lite. (;

Som sagt, min telefon. Den funkar fortfarande inte. Är nog inte meningen att man ska tappa den i toan. Bara en varning, den funkar inte sen. Så tappa den inte.... !


nu blev klockan mkt igen, det går aldrig att lägga sig tidigt, riktigt tidigt..  men nu ska jag sova, jag som inte pluggat på förgläran heller. ne fyfan. Jag är inte på humör för nånting som kallas "plugg" nu! 



och nej, de där var inte fint!  Lady Gaga.

Pusspuss! / L



.

drar å dansar, behöver tänka på nåt annat nu. 

jag är iaf med å tävlar om en blogg design hos Elin Stenbäck! läs hennes blogg :)
jag länkar till inlägget om tävlingen : 
http://elinstenback.blogg.se/2010/january/tavla-om-en-design.html?_tmp=cbb4984e30b98bc725ec959e1ade0ee2cbde7927


kmr ett lite länbre inlägg sen, nu kmr skjutsen.

M a r c u s <3

Puss / L


Söndag

Kom nästan precis hem från Krokom, har nästan inte gjort nånting idag. Så skönt måste jag säga! Jag går nästan å spänner mej hela tiden för att jag känner mej så jävla stressad hela tiden så det var skönt att få slappna av lite.. men de kmr väl snart igen, känns verkligen som att ja behöver få komma hem snart, till lugnet. bara tre veckor kvar...




Nästa helg blir det iaf tävling i korkomshallen,  Är grymt taggad! :D



Aldrig har jag varit så lycklig som jag är nu! Tack för alla underbara stunder du ger mig. Du är bäst och Jag älskar dig Marcus Ramsten <3


Nu behöver jag sömn, iaf försöka,  tidigt imorrn... :/

Puss /L


fredag!

så skönt med helg! Skönt oxå att vi slutar efter lunch varje fredag, då stcka jag ner på stan å träffa folk. Åt köttförssås på skolan å de va så jävla mkt vitlök i den så ja tror ja förgifta ner hela stan idag :o  ajaj. Stack sen hem å hade mysmiddag med syster, blev hemmagjord pizza å beasås ;) mkt gott! Fick rusa ut till bussen efter det för å åka ner å jobba en sväng. Sitter i lägenheten nu å dricker en kopp te, väntar på att Johan ska komma så drar vi på dans! :)

aja, tråk inlägg. Sen blir de hissa&dissa!

snart är johan här, Puss/ L


Torsdag

kul igår hos brita! :D hehe.. Var sjuk idag, magen min som har för sej nåt.... Så var tvungen å missa skolan idag, vi som som fick lära oss å klippa en hel frisyr idag :(  får ta igen de nästa vecka!

For ner på stan idag vid tre, satt på kärnan å sen gick ja å åt kebab på City med folk , å gu så gott d va ;) haha. For sedan å jobba å sen åkte jag på träning. Blev dock ingen träning eftersom min parter inte dykte upp. Sitter hemma nu å har en engelska uppsats och 60 glosor som ja ska vara klar/kunna imorrn. fanfanfanfanfan.  

Iaf, min käre pojkvän ska tatuera sig , han har designat den själv. va tkr ni om den? :) Han ska ha den antingen på underarmen lr vid revbenen typ .

 


Puss / L


NK

Naturkunskap.. första riktiga lektionen å jag är redan less som fan. Ska börja skriva ett arbete om Astronomi nu, vårt solsystem valde jag. Så ännu en sak ja ska va less å arg på nu! Men ja ska börja.. snart.. (:

Var på pgymmet igår efter skolan med Victoria å Brita, jag blev jätte opepp precis när jag kom dit men ja tränade iaf. Sen åkte vi till Brita och fick middag av henne, tacopaj! Jätte gott vare, längesen de var vi tre må jag ju säga :)
Sen tog vi bussen hem till Victoria igen, då var även Arvid och Emanuel där så vi spelade games, haha! Mindre kul då alla såg på mig då jag hade games utan att göra vårat tecken.. hm.. Men det var väldigt kul, skrattade mej nästan igenom kvällen :D kändes nästan som lite "återförening" hahah! mest tjafs om hur reglerna var :p

Ikväll blire det dansträning , oj va längesen! Skönt me träningarna nu igen. Även tagga tävling 30 januari i krokomshallen :D Ska även sjunga national sången , hjälp! Vet inte vad jag gett mej in på? ;s får väl se om jag törs...

Ne, ska forstätta me mitt arbete nu -.-' 

å jag vill sluta tidigare :(

Puss /  L

skoola.

Sitter på skolan nu, blev glatt överraskad efter rasten för vi har fåt "vip-internet" , vilket innebär att vi får tillgång till alla sidor! facebook, msn osv :D haha!

Har svenska nu och vi ska göra nå tråkigt grupparbete om medeltiden, lr nåt. Riddardiktning ska jag på Brita söka massa faktra om iaf. Men jag orkar inte, har skrivit två rader , braa (y)

Etfer lunch har vi idrott och efter de drar jag på fristilen å gymmar, faktiskt pepp på de! Vill börja sätta igång med träningen nu. Ikväll blir det besök hos Victoria, stannar även där över natten. Kul iaf :)


Ja, jag vet att jag ser knäpp ut på bilden. Men den bjuder jag på ;) haha.

Kände att jag inte hade så mkt nödvändigt att skriva om men gör typ allt för å slippa plugga, haha :') 


Pusspuss!  / L


rubrik

 brand i lindex huset :s


Grammisgalan var i fredags, inte så oväntat att Larz Kristerz vann kanske.

Tänkte berätta lite vad som händer till veckan inte för att de är så intressant men ändå ;) :
Måndag
: Träning på fristilen och sedan sover jag hos Victoria :)
Tisdag: Förhoppningsvis dansträning, längesen nu! :o
Onsdag: Ingen planerat, får väl se vad som händer :)
Torsdag: Jobb 18.00 - 19.00
Fredag: Jobb 18.00 - 19.00
Lördag: Jobb 14.00-15.00 och 18.00 - 19.00
Söndag: SOVA!

Inga andra planer till helgen förutom jobb, får väl se om de händer nå :)

och inte en tankte på plugg idag heller, äsch..

Hittade ett till par sjuuukt snygga skor som jag vill ha! ge mig! :(



min, bara min :') jag älskar dig <3


Puss / L


sunday

åh, redan söndag :( helgerna går alltid så fort.
Haft en mysig helg med vänner och Marcus <3 Jobbat lite å igår gick vi på nån fest här i torvalla, men de va inte så kul så vi gick tillbaka efter ett tag. Nu har han åkt tillbaka till Krokom å jag saknar han redan! :( 

Skola imorrn igen, å på kvällen har jag ingenting å göra, inte va hemma iaf..
Är verkligen opepp på en till skolvecka, massa plugg har jag oxå som jag verkligen inte vill/orkar göra! Förut kunde jaf faktiskt ta tag i läxor å sånt för ja tyckte de va viktigt, men nu struntar jag helt i det! Orkar inte, vill inte aja, får väl se om de blir nå plugg ikv. 

bara ett halvår nu...

Puss / L

helg!

Äntligen! Tycker ändå att veckan har gått fort, men grymt skönt med helg nu iaf!

Resten av dagen ska jag iaf laga mat, lr koka makaroner och sedan sköter micron resten! vad hade jag gjort utan den? ;s
Sen drar jag ner på storsjöteatern å jobbar en timme å far sen till Nichole å färgar hennes hår :) Får väl se hur de kmr gå, köpte två färger som vi ska blanda men de blir säkert bra.
Sen kmr Marcus hit å då ska vi väl bara tare lugnt antar jag , (:

Imorrn blire jobb både kl. 14.00 och 18.00 jobbigt eftersom ja måste kliva upp tidigt å sen vänta på stan mellan tre och sex . Aja, går väl :)

Och igår såg jag till min stira förvåning att jag inte hade nå pengar kvar :o hjälp! två veckor till studiebidraget oxå :s förstår inte riktigt hur de kan ha försvunnit bara sådär.. (a)

Iaf, nu ska ja nog gå å hjälpa syster min med tvätten.

Puss! / L

om ja vinner en miljon....

.... ska jag ta en fika på stan å åka till Göteborg och gå på Liseberg! Haha, ibland tänker jag inte på vad jag säger x) kul svenska lektion, Nichole som skulle renovera sitt rum, inte köpa en egen lägenhet lr...  haha! Nichole är kul.

Tillbringade natten hos Brita, trevligt vare! Men hade lätt kunnat sova längre, är så sjukt trött! Somnade på nån lektion förut oxå, inte bra..  Idag hade vi frisörteknik och bild och form. Som tur va fick vi sluta tidigare!  Åkte hem och åt å fixade mig lite och for sedan och jobba me Victoria . Gjorde även snyggast vurpa, igen... haha!  Jag ställer bort mina stövlar med klack nu tror jag..

Gjorde kladdkaka idag med syster, jag som skulle sluta.. Men ja slutar imorrn ist (a) och GE MEJ ett gymkort på Gold's! :(:( jag får typ panik snart , lr nåt ..

Imorrn åker jag till Krokom med underbaraste, blivit bjuden på middag där oxå . Trevligt! :)

Har oxå kommit på att jag kan ju inte åka hem nånting under hela Januari eftersom jag jobbar. Kommer bli grymt skönt att komma hem till lugnet då sen efter så länge här i stan! Saknar faktiskt Laxsjö nu.

Jag älskar Marcus! <3

Nu väntar sängen! Gonatt alla fans ;) Puss / L

:)

jaha, då var skolan igång igen! Som vanligt har man vänt på dygnet och blev inte så mycket sömn i söndagsnatt, lite mer sömn natten som var men ikväll somnar jag nog väldigt tidigt!
Efter skolan igår for jag till krokom till min underbara Marcus, alltid lika mys! Kollade på The Mist, bra film! Lite äcklig ibland dock x)
kom till skolan tidigare idag, eftersom ja åkte bussen från krokom 07.10, uh ... Var tvungen att köpa en kaffe så ja piggnade till :p 
Efter skolan idag följde ja med Brita å handla, var även på stan å inhandlade ett par leggings, en finare tunika och två armband :)  jag som inte ska köpa nå mer, kan ju inte låta bli ..
Blev middag på taccobarm, åh så gott de va! Å nu sitter jag hos Brita i hennes nya fina lägenhet :)

 Halvdålig bild, men så ser mina leggins ut iaf :) ( inte jag på bilden)

Imorrnkväll blire jobb igen, även torsdag fredag, lördag och söndag... men ja ser bara pengarna framför mej ;)

på fredag är det Grammisgala, jag som ville följa med.... men nej då x(  haha. Kan ja ju ändå inte förstå? ... hm..

ne, ska kanske vara lite social! Puss / L


hissa&dissa


1. Alexandra Burke, Bad Boys - shit, vilken bra låt! Lyssnar nästan sönder den.
2. Klassfesten igår - riktigt lyckad kväll! Jag hade sjukt kul :D
3. Leopardleggings - köpte ett par igår, riktigt snygga är dom :)


1. Träningsverk i nacken - inte skönt! haha...
2. Högklackat ute nu - "bambi på hal is" typ? inte så snyggt kanske.. gjorde kanske snyggast vurpa igår , haha.
3. folk som snor saker - så jävla dålig stil å ta saker av nån annan! väx upp. Skaffa eget om du vill ha, förstör inte för nån annan.

         kom med kommentarer!

Puss / L

fra (y)

Igår, klev upp vid halvtolv för vi skulle ta en tidigare buss ner på stan å handla litte, men victoria hade försovit sig så kom ner på stan runt 15.15. Gick å kolla lite, blev ett Linne, ett par jeans, näs smycke och leopardleggins för mej :) jag som inte skulle köpa nå... hitta även ett par sjukt snygga skor på din sko, men de får väl bli en annan gång kanske. ;)
For sedan å jobba, var sjukt jävla stressad dessutom! Slutar sju, men efter de måste vi räkna pengarna och byta om oxå, och bussen hem gick 19.15. Shit! Aldrig varit så stressad tror jag! Väl hemma bytte vi ( jag, victoria & josefin) om , fixade högtalare å litte sånt.  ;)  Måste säga att de va en rikigt kul kväll! :) måste defenitivt göras om tkr jag.... ;)

Nu har ja precis fixat mej, måste även städa lite mer.. -.-  Sen åker vi ner å jobbar, 14.00-15.00 & 18.00-19.00 . Å sen kmr Marcus hem, äntligen! <3

aja, städa... Puss / L


nattii

Vaknade vid ett iad, ville sova längre men äsch... Klev upp å fixa mej , käka litte å städade faktiskt.. For sedan ner på stan å for å jobba, gick bra! Går fort när de bara är en timme varje gång :) lättförtjänta pengar om man säger så :) Efter vi jobbat for vi hem till mej å fixa litte, hahah... :') även att de va en tant oxå som satt å skratta åt oss på bussen, hm. haha, lite flumm kanske ;)
Nu sitter jag här helt själv, saknar marcus som en tok! Men bara två dagar nu så ja kanske överlever...

Imorrn oker vi ner lite tidigare på stan, så vi hinner kika lite på rean! Jag borde inte köpa nå mer, får väl se hur de kmr gå...  Jobb å sen drar vi hem! ;)

jag är pepppp!

Har hittat en as bra låt! Den går 24/7 på spotify nu, lessnar aldrig på den! :):)



kanske värt å sova nu då, gonatt iaf! Puss / L

(:

Var tvungen å kliva upp elva idag, medan marcus kunde ligga kvar å sova när jag gjorde mej klar. Lita avis på han då... For sen ner å jobba, gick bra å sen for jag hem å åt lite. Tog faktiskt ett bad efter de, riktigt skönt! Men brukar typ ligga där i fem min sen måste ja gå upp för ja tycker de blir så varmt, hm.. Har även städat litte idag, känner mej duktig :D 

Marcus har åkt till funäsdalen ( som han skrev i förra inlägget ) , jag saknar han redan, som fan! Inte kul.. <3

Annars är jag pepp till fredag! :D

Puss / L


TJENARRRRRE :D

Det är Marcus som skriver, jag är absolut inge bra på det här så förvänta er inte världens bästa inlägg ;)


Idag har jag och Linnea varit i stan och fika en sväng med min pappa och resten. Jag dissar det, förutom att farfar bjöd på fikat;) .. Sen så käkade jag på kebab city med Robin och Linnea kollade på.. Sen vart det godis och en ny piercing kula :D fett nice säger jag bara!!!! Efter det så åkte Linnea och jobbade på revyn och jag åkte upp till Johanna och Jon. Vi kollade på en skräckfilm som hette The Childrens.. Rekomenderar den skarpt!! Middagen vart en familje pizza och ni kan ju gissa vem som fick betala den jäveln, MEN det var lätt värt det:D

Nu sitte vi hemma hos Linnea och Jon spelar gitarr och jojkar lite. Finns inget bättre än de. Imorgon så åker jag och Jon till Funäsdalen, hem till jon och ska åka skoter fram tills på söndag:D Hoppas på en lyckad resa. Såklart så kommer jag att sakna Linnea som uta helvetes jävla helvete. Men det är inte så många dagar så jag över lever nog och det gör hon oxå :)

Aja nu ska jag vara social med dom andra! Ha det bra så skriver jag några fler inlägg någon gång fram över ;)

Bless !!   /M


hissa&dissa

Sitter helt själv i lägenheten å vill inte sova, jag saknar marcus och har blive lite halv sjuk.. är obra! ;b

Jobbade första dagen idag, gick ganska bra men får göra de bättre imorrn! Fick även klänningr som vi ska ha på oss, riktigt snygga!



iaf, Hissa å Dissa!



1. Östersundsrevyn -
riktigt bra revy! Lätt värd å se :) får alltid ett riktigt gott skratt.
2. Mellandagsrean - oja, de gillar jag ;) visserligen vill man väl ha nya kläder oxå, men ändå ;)
3. Kärlek-  de bästa som finns!  bara för att jag har världens bästa pojkvän <3 


1. Dyra gymkort-
ogilla att de ska va så jävla dyrt me de!
2. Handla mat- nu när man bor själv måste man ju de, känns ju så onödigt! Försvinner ju på en gång -.- lägger ju hellre de pengarna på ett par skor lr kläder lr nåt.... haha.. x(
3. Snart skola - ne, tkr de ska va jullov liiite längre! :(

d va d :p

PUSS / L


3/12 2009 :') <3

dansen till Fålings i lördags va väldigt kul, sången gick oxå oväntat bra så de va ju kul (: Efter dansen kom Marcus, Jon å Johanna å hämta mig, for till dom å satt där länge, mysigt vare!
For till krokom igår, åt och skulle sedan åka in å se avatar men fikade på Paus med Jon å Johanna ist, ville hitta på nå eftersom vi varit tsm en månad igår :') å dom fem månader :)  tiden går så fort!

Vaknade nu, och marcus skyndade sig ner på stan. Ska snart kliva upp å äta nå, sen ska ja duscha å fixa mig. Börjar jobba på östersundsrevyn ikv :) ska faktiskt bli kul, PLUS caaaash... ;)

aja,  Puss / L


2009

Mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? kom inte ihåg om ja hade några, men antar att jag inte höll dom -.-
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? Farmor. stod mig dock inte så nära, tyvär! :/
5. Vilka länder besökte du? Bulgarien å Norge (y)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Är det nog, men kmr int på nå.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Många, men speciellt 3/12 :') <3
8. Vad var din största framgång 2009? jag kom in på frisörlinjen :)
9. Största misstaget? oj, många i think..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? jaa
11. Bästa köpet? MKT!
12. Vad spenderade du mest pengar på? säkert kläder, även till dansen :D
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? oja :) 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? eh, alla Lady Gaga å många fler :) 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare skulle jag tro :):)
16. Vad önskar du att du gjort mer? vet inte..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? vet int.
18. Hur tillbringar du julen?  hemma med familjen och momma å morfar :) 
19. Blev du kär i år? att jag blev :)
20. Favoritprogram på TV? Prison Break, lätt! 
21. Bästa boken du läste i år? har inte läst ut en hel bok iår ;s
22. Största musikaliska upptäckten? ingen aning.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? kmr inte ihåg.
25. Något du önskade dig men inte fick? massa ;)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? åkte flyg från bulgarien och bil från arlands till laxsjö (y) -.-
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Säkert
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? vet faktiskt inte.
29. Vad fick dig att må bra? Vänner, familj och Marcus :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? hahahah....... x)
31. Vem saknade du? många .
32. De bästa nya människorna du träffade? Många!!

Bilder från mitt 2009.

                                   

         <3

Lite bilder iaf (:

Ska gå å duscha å fixa mig lite nu, dans till Fålings ikv! Blir middag här å en sväng till Rickard innan :)

Puss / L

.

Marcus lagar mat å ja sitter här, bäst så kanske.. -.-  Köttfärs å nudlar (y) haha.


och han tycker jag är bäst i hela världen , :D (jag ljuger aldrig;) )

gott nytt år!

Nyår igår, blev faktiskt en ganska kul kväll ändå. Men nästa åre blire stan, ^^  Sjöng med Fålings gjorde jag oxå, gick väl sådär bra. Var så nervös, men det hör väl till :) KUL vare iaf! Men några videosar tänker jag inte lägga ut!
Åkte in till stan idag, så sitter i Torvalla nu å är trött, men snart kommer marcus hit!  ä n t l i g e n. :)



Puss / L

RSS 2.0