allvaret har börjat

Idag hade vi våran första riktiga lektion, svenska. Jag gillar våran lärare skarpt! Vi fick väl inte göra så mkt idag, skriva ett brev till hon om oss själva och prata om nå betygskriterier i grupper.
Efter svenskan fick vi lunch en timme och etfer de hade vi idrott. Vi gjorde mest nå tester å så.
Dagen gick hyfsat fort ändå , de gillar vi!

Igår fick vi besök av fölingpöjkan :) Linus skulle lämna en av pappas gitarrer här, så nu sitter jag å övar x)


Imorgon ska jag äntligen åka å träna med Johan! Åh va kul det ska bli, så längesen jag dansade nu faktiskt. Ska bli skönt att komma igång med träningarna nu igen.
På onsdag ska kanske Jag, Brita, Linda, Erika och Nichole laga mat tsm, och senare på kvällen blir det nog fest. 

Ikväll ska jag faktiskt försöka tvätta, vilket kanske inte kommer gå så bra, tur syrran är med å visar hur man gör. 

Ne, nu ska ja väl gå å försöka laga nån mat .... 

/L  


some say love ,

sitter här med min älskade JB data å kollar runt lite på youtube. Hamnade på "The rose" och kommer å tänka på hur mkt jag saknar att sjunga! Alla sång lektioner vi hade innan skolavslutningen då jag + tre tjejer skulle sjunga den, och i övrigt alla sånglektioner jag hade när ja gick i föllinge. Gu va ja saknar sången, även fast det kanske inte låter så bra alla gånger men kul är det iaf.
Ta gitarren å spela å sjunga, i like it. (:
aja, nog tjatat om detta.
 

                                                                        victoria, linnea, brita, hanne.


Idag, klev upp vid halv nio å gjorde mig klar inför dansträning, uppvisningsträning. Längesen jag tränade nu faktiskt, men ja tyckte faktiskt inte att det var så roligt. får se om jag ska fortsätta me de lr inte, känns som att jag hellre vill satsa mer på parträningen nu. Nu när vi gått upp en klass, hårdare motstånd nu så då behövs det mera träning!
Jag längtar som en galning till 3 oktober, tävling i lycksele . Första gången i C-klass, blir spännande! :)
Efter träningen for ja hem, sen åkte vi ner till Linus (kusin) å Therese å kolla på våran gamla lägenhet. grymt fint dom hade gjort de iaf!  Sen blev det middag här å nu sitter jag helt själv i lägenheten i min säng å skriver en tråkig blogg. Syrran är ute å övningskör, så de är nog bäst att hålla sej inomhus, haha.

Mamma är här över helgen, fyllt på kylskåpet å fyllt frysen med matlådor, haha. Nåt som inte är riktigt min starka sida är att laga mat. ;s
Imorgon ska jag nog åka å försöka hitta mej ett jobb nånstans. Tjäna lite extra cash är inte helt fel, nåt som jag verkligen behöver! Vill ha sååå mkt, men som jag tyvärr inte kan köpa.
Så lite mer pengar skulle ju int skada.


btw, nån som har tips på bra låtar? ->  tell me !

/L

FrA09 :)

Första skolveckan är avklarad, jag gillar skolan och trivs mkt bra i klassen :) 
Inga vanliga lektioner första veckan, bara massa information å litte sånt . Fick våra nya datorer idag, GILLA! Är typ redan beroende av den. 
Sluta vid halv tolv idag, slapp dag. Då gick jag å Brita ner på stan, gick på subway å åt. Ska försöka inte bränna alla mina pengar där ... ;s åh, va ja älskar subway.. xb
Annars gillar jag inte vårat schema, börjar 08.40 å slutar 15.40, varje dag förutom onsdagar då vi har stödlektion på eftermiddagen, så om man inte har nå å göra då slutar vi 11.40. långa dagar, menmen .

I onsdags var jag på fest, jag hade as roligt, tack för kvällen!  
Har inga planer för helgen, mamma kmr in iaf så får väl se va som händer..

hör av er om ni vill hitta på nåt ;)


/L
love it, hate it, wathever, just enjoy it .

förraa veckan ( tror jag )  va då jag å mamma i sundsvall ,  ja köpte, hyllor , lampor å massa annat till lägenheten.
Sen gick vi på birsta å handla MASSOR av kläder :D alltid skoj å shoppa, mindre skoj att pengarna tar slut!
Men rolig dag iaf (:

Jag har även jobbat klart mina tre veckor på Ica, nu väntar jag bara på lönen, som kmr i slutet på september.....  okra va utan pengar så länghe! haha.

I helgen har jag varit på kurs inför skoterkort, och igår va de uppskrivning, å ja blev godkänd :)  nu äre bara snön som fattas ;)

I söndags flyttade jag in alla kläder å så hit till lägenheten, kul! Nu känns de verkligen som att jag bor här :)
Ikväll blir det bio med Victoria, Harry Potter blir det. :)

btw, lyssna! SÅ gryyyyyyyyyyyyyymt bra dom är!
http://www.youtube.com/watch?v=pubArS8Tj-M&feature=related/ L

,

dålig uppdatering , jag vet!

Imorrn åker jag å mamma till sundsvall över dagen, där blir det Ikea; nya saker till lägenheten,  och en massa shopping! nu när jag äntligen fått mina pengar för gräsklippningen så ska jag handla upp dom på en gång :))

I helgen har jag inte gjort så mkt,  var till strömsund igår en sväng med Junior å Jannike, dock hittade jag inget som jag fastnade för. sparar pengarna tills imorrn ist .

Jag har även jobbat två veckor på Ica nu, det går faktiskt bra. Har börjat lära mej hur kassan funkar nu oxå så de går bara bättre å bättre. Nu äre bara en vecka kvar, det känns skönt!  Sen blire flytt till stan :D  Ska bli skönt att flytta ifrån skogen ett tag, kanske jag till och med längtar att komma hem sen.. 

Nu ska jag faktiskt gå å städa lite på mitt rum, de ser hemskt ut där inne ;s 

/ L
 


yran ,

yran blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, menmen... hade väl ändå ganska skoj .
Får ta igen d där nästa år tkr jag!

på lördagen under dagen var jag och victoria i badhusparken och tog emot ett pris till Jannez, efter det gick vi lite på stan och kollade. Jag inhandlade ett par blåa jeans och mörka jeansleggings på Rut m.fl  och 2 par skor på skopunkten :) 
Nästa vecka blir det förhoppningsvis mera kläder, jag och mamma åker till Sundsvall . Ska även kolla på Ikea om ja hittar nå fina grejor till lägenheten , en hylla måste jag köpa iaf. 

 Idag har jag klippt gräs, segt som fan.
Och imorrn jobbar jag på Ica, kmr nog sova i föllinge imorrn, för ja orkar int ta mopeden.. 

Tre veckor kvar tills skolan börjar, ojoj va tiden har gått fort!
Ska ändå bli skoj å börja skolan å så, men litte mer sommarlov hade ju varit skönt, känns som de är så mkt mer jag vill göra innan skolan drar igång!besviken ,


/L

RSS 2.0