Tisdag 18/11

Nu är det bara typ fyra dagar kvar tills vi är i strängnäs å sitter å tittar på dansbanskampen :)))) Ska bli sjukt kul att åka ner å kolla :) jag längtar som en tok!
Så nu får alla ringa å röstaJannez !!! Ring 099-23004  på lördag kl.20.00 - 21.30 bara ringringring! ;) hehe .
Jag ska rösta som en tok ;)  Tycker det är dags för Larz Kristerz att åka ut nu!!

Imorrn kommer Victoria å familjen hit å vi ska göra Jannez skyltar :D snyggtsnyggt ;) så dom kanske alla kmr att se på lördag ^^ hehe.Fick träffa min älskling idag :))  
Jimmy, jag älskar dej <3


Torsdag 13/11

Imorse klev jag upp fyra för att åka med Jannez till stan, Jag, Victoria och Emanuel skulle klippa oss på nfi.

Vi kom till stan typ halv åtta å då for vi till Caroline med våra grejer. Sen for vi till nfi till åtta och började köa... Vi köade ca 1-1½ timme innan vi fick våran nummerlapp. :o vi gick å satt oss i sofferna å tog lite oboy x )
tänlte ju att de inte skulle ta så lång tid eftersom att de inte va jätte många framför oss, men kl 13.00! då fick ja klippa mej :O haha , fan va drygt å vänta xD
Klippningen vart jag nöjd med, efter de va klart gick jag till Annah å färga håret, är riktigt nöjd med färg och klipp :)

När de äntligen va klart fick vi äntligen gå å äta x  ) hungrig som en tok ^^   Så typ halv tre gick vi å åt på Subway, så gott det är där ;D

Sen for jag hem med Julia å Annah hit till Torvalla. Henke å annah skulle äta middag hos oss, inte för att ja va så hungrig precs O.o  sen for dom på träning och då kom jag på att jag hade glömt min väska hos victoria , så då vare ju bara å fara å hämta den. Å sen bada jag , skööönt ;)

å nu sitter jag här själv i syrrans lägenhet .

Ska vara här i stan ända tills måndag kväll. imorrn har vi studie besök på Wargen/PC och fyrvalla..
på lördag äre uppvisning :D grymt kul :))
Jag älskar dej <3

Fredag 7/11

Den här veckan har gått hur fort som helst :) å de är ju inte obra :P

Gjorde ett engelska prov i tisdags och fick mvg på de :D stolt x)
I onsdags hade vi utvsamtal. kan ju säga att jag hade as hög frånvaro :O bara för att ja va sjuk så länge. å nu ligger jag efter i allt. de är obra! så imorrn blire till å plugga... 
Tyskaprov, So-prov, hemkunskapsprov, matteprov och fysik prov. jippi .....
Sen skulle vi lämna in en praonovell på tisdag, och måste ju säga att jag är riktigt stolt, för jag skrev klart den nyss :)))) hehe xD

Idag hade vi Luciaval :) Grattis till Victoria som blev årets Lucia på skolan :) oväntat.... not ^^

aja nu kom sam å emanuel :D
pusshej :p

Söndag 2/11

De här lovet tycker jag har gått alldeles för fort..  Usch för skola imorrn, ska ha engelska prov oxå ;S 
Men ska bli jätte kul å träffa alla, inte varit på skolan på tre veckor x )

På lovet har jag väl egentilgen inte gjort så mkt, i Onsdags så for ja till stan , träffade rebecka på stan å gick å åt. sen tog vi en buss till lillsjöskolan å tränade dubbel med Rickard :)  Det gick riktigt bra och de va riktigt roligt :)
Nu har vi nästan ett helt program och vi kan de superbra :D Synd bara att vi inte får köra programmet i Skellefteå , men de kmr ju fler tävlingar :)
Lycka till på fotbollen rebecka ;D heh .

Torsdag : Jag, Rebecka och Victoria gick på stan :)  Jag å Rebecka köpte nya dubbelbuggskläder :D sen gick vi runt å kolla bara :) 
Sen for jag å Victoria hem, vi fick skjuts av Örjan å Marita . 

Fredag : Jag , Mamma å Pappa for till stan . Först på elgiganten å skulle lämna in min telefon .....igen! ...
men dom uppdaterade mjukvaran tog typ tio min . å sen va telefonen bra igen :D äntliigen x )   sen for vi å hämta julia i torvalla .  Å så for vi på Max å åt ^^  Såg världens roligaste familj där xD hahah . usch . xP

 Sen gick vi litte på stan ,  inte pappa då ^^ ,  å då köpte jag en Klänning som ja ska ha på mej när vi far till Strängnäs å kollar på Dansbanskampen , då min kära far ska va me xD haha ,  åsså köpte jag Två kjolar, leggings, och en svart tjocktröja :) 

Efter de for vi hem till Julia å gjorde mat, lr mamma gjorde ^^ ,  henke kom dit å åt oxå, å sen for vi å dansa till Shake på furan :)  ganska lite folk, men var nog för att Lasse Stefans spela på Folkan samtidigt .. å dom är ju inte äns bra -.- xD heh .

aja orka :P  
 
Puss !

RSS 2.0